loader
Foto

Mic Dejun cu un Campion, ediţie Best Of

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 10.00, la finalul sezonului cu numărul nouă "Mic Dejun cu un Campion", Daniela Zeca Buzura a pregătit o ediţie 'Best Of", o selecţie a celor mai interesante fragmente din episoadele difuzate începând cu 20 aprilie 2019.

 

Astfel, în această ediţie specială îi vom revedea pe Ioana Pârvulescu – scriitoare şi publicistă, critic şi istoric literar, profesor la Universitatea Bucureşti – Facultatea de Litere, doctor în filologie şi traducător, membru al Uniunii Scriitorilor din România şi membru fondator al Societății de Comparatistică din România (difuzare 20 aprilie); Pr. Prof. Vasile Gavrilă – preot paroh al Bisericii ’’Sf. Nicolae’’ Ghica – Paraclis Universitar, duhovnic, profesor în teologie şi scriitor, moderatorul emisiunii ’’Duhovnicul de la miezul nopţii’’ de la TVR, autorul a 15 zece titluri proprii şi traduceri, autor de cursuri în cadrul Facultăţii de Teologie, realizator de emisiuni TV, lector la Centrul de Studii Teologice ’’Dumitru Staniloae” din Paris. (difuzare 27 aprilie); Prof. Dan Pavel – scriitor, ziarist, filozof și politolog (difuzare 4 mai); Aurora Liiceanu – psiholog şi scriitor, cercetător şi profesor (difuzare 11 mai); Adelin Petrişor – jurnalist de război (difuzare 11 mai); Pr. Prof. Wilhelm Dancă – teolog şi filozof, preot şi profesor la Facultatea de Teologie Romano - Catolică a Universității din București, membru corespondent al Academiei Române și membru al Academiei de Științe și Arte din Salzburg din 2017 - Ediţie specială dedicată vizitei Papei Francisc în România (difuzare 25 mai); Daniela Nane – actriţă, trainer şi coordonator proiecte educaţionale (difuzare 1 iunie); Tatiana Niculescu – scriitor şi jurnalist (difuzare 8 iunie); Carmen Firan – scriitor şi jurnalist, dramaturg şi scenarist (difuzare 15 iunie); Prof. univ. dr. Adrian Streinu - Cercel, preşedinte al Senatului Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, manager general al Institutului de boli infecţioase “Prof. dr. Matei Balş’’ din capitală, specialist în boli infecţioase, epidemiologie, microbiologie şi virusologie (difuzare 22 iunie).

"Le mulţumim pentru bucuria pe care ne-o oferă, tuturor acelora care ne aşteaptă cu nerăbdare, care ne scriu, ne felicită sau ne critică. Din fiecare postare avem ceva de învăţat şi vrem să rămânem în legătură ca o familie adevărată. Echipa de la ’’Mic Dejun cu un Campion’’, amfitrionul emisiunii Daniela Zeca Buzura, producătorul, Ileana Ploscaru Panait, Aziza Bodea Micu – jurnalist, Marius Butnariuc – Fiter, editorul de imagine, toţi colegii din departamentele care concură la realizarea fiecărei ediţii, vă urează o vacanţă plăcută şi o binemeritată odihnă. Ne revedem la toamnă, cu forţe înnoite şi cu noi campioni. Un gând bun pentru partenerii noştri, Librăriile Cărtureşti - Cafe Verona şi Yokko Fashion pentru statornicia cu care s-au alăturat proiectului Televiziunii Române. Peste vară ne revedeţi în redifuzări la TVR2 în programul obişnuit, sâmbăta de la ora 10:00, în reluare lunea tot de la 10:00 şi marţi de la ora 5:00. La TVR3 o linie de Best Of poate fi vizionată joia de la ora 21:00, cu reluare vineri de la ora 10:00 şi duminica de la ora 9:00 – episoadele difuzate la TVR2. La TVRMoldova rămâne sâmbăta la ora 10:00 iar la TVRInternaţional, lunea de la ora 1:00 şi sâmbăta de la ora 9:00. Pagina de Facebook a emisiunii rămâne activă. Acolo vom posta toate noutăţile, rubrici noi cu care vă vom ţine aproape în această vară. Toate cele bune!", a spus Ileana Ploscaru Panait, producătorul emisiunii.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Redifuzare

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

*Retete moldovenesti de post cu urzici gătite la Mănăstirea Văratec

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2