loader
Foto

Meciurile Ligii Naţionale de Handbal, în direct la TVR 2 și TVR HD

Sâmbătă și duminică, telespectatorii se vor bucura în direct de partide așteptate din handbalul masculin și cel feminin.

 

La sfârșit de săptămână, handbalul este sport național, iar telespectatorii TVR 2 și TVR HD vor putea urmări, în direct, sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 16.00, un meci din Liga Națională Masculină. La Constanța, AHC Dobrogea Sud întâlnește CSM Făgăraş, într-o partidă din Liga Naţională, în etapa cu numărul 9.

Bătălia pentru primele locuri în Liga Națională de handbal feminin continuă duminică, 5 noiembrie, la Slobozia. De la ora 11.00, telespectatorii TVR 2 și TVR HD vor urmări în direct, un meci din etapa a opta: partida dintre HCM Slobozia și SCM Craiova, una dintre echipele candidate să încheie pe locul secund noul sezon. Ambele meciuri vor fi comentate de Dragoș Bocănaciu.

„Cu noul antrenor pe bancă, Gheorghe Covaciu, Slobozia dă semne de revenire. După două victorii în campionat, urmează un test dificil cu Craiova, una dintre candidatele serioase la cea de-a doua poziție în Liga Națională,” a spus Dragoș Bocanaciu.

Foto: Agerpres

0:30 Reţeaua de idoli (R)

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)

1:30 Universitaria (R)

*Emisiunea Universitaria va fi construită ca un puzzle al ofertelor şi realizărilor universitare, doctorale şi academice din diferite domenii de activitate, pentru a întări misiunea televiziunii publice de a educa românii.

Jurnalisti Ana Maria Mindu si Gabriela Voinea

Jurnalist senior si prezentator Camelia Moise

Producator : Larisa Avram

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2