loader
Foto

Meciul amical de handbal Portugalia - România, la TVR HD și TVR 2

TVR transmite al doilea meci din dubla amicală cu Portugalia a naționalei de seniori a României în direct pe canalul TVR HD, astăzi, de la ora 23.00 și sâmbătă, de la ora 11.00, la TVR 2.

 

TVR  va transmite cel de-al doilea meci din dubla amicală cu Portugalia a naționalei de seniori a României în direct pe canalul TVR HD, vineri, 27 octombrie, de la ora 23:00.

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11.00, fanii naționalei de handbal vor putea urmări înregistrarea partidei Portugalia – România, la TVR 2. Meciul amical va fi comentat de Dragos Cojocaru. Producator Cristian Oprean.

Naționala de seniori a României a susținut primul meci amical, din cele două programate cu lusitanii, miercuri, 25 octombrie, la Moimenta da Beira, în fața a 1.500 de spectatori. Reprezentativa Portugaliei a învins în primul amical, cu scorul de 25-24.

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 97

Redactor: Vlad Ţurcan

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 67

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2