loader
Foto

Marina Almaşan, filmări cu emoţii la Braşov

Sâmbătă, de la ora 15.00, într-o nouă ediţie „Femei de 10, Bărbaţi de 10” îi vom cunoaşte pe braşovenii cu performanţe uluitoare.

 

Ediţia specială a fost realizată cu ocazia Festivalului Naţional de Dans “Regalul Dansului”, organizat de Casa de Cultură a Studenților din Brașov, dar în egală măsură este dedicată femeilor și bărbaților de 10 din Brașov, sau celor a căror viață și carieră sunt legate de orașul de la poalele Tâmpei.

Este deja cunoscută tradiţia că Marina Almăşan îşi sărbătoreşte, de ani buni, ziua de naştere alături de echipa sa din TVR, la o masă festivă organizată, de regulă, la un restaurant. Numai că, anul acesta, ghinionul a făcut ca ziua Marinei să se suprapună cu o zi de muncă intensă la Braşov, pentru emisiunea sa „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

Aşa că realizatoarea TVR a lăsat orice planuri pentru petrecere deoparte şi şi-a "suflecat mânecile" pentru înregistrări, fără să-şi închipuie că, de această dată, ea urma să aibă parte de surprize.

Ele au venit atât din partea colegilor, prietenilor şi admiratorilor, dar şi din partea echipei hotelului Aro - locaţia de filmare a emisiunii TVR - care i-a oferit Marinei un delicios tort de ciocolată.

(oar_w460)

“Până la intrarea în emisie am tot primit telefoane și flori, surpriza cea mare constituind-o tortul inopinat, oferit de gazdele de la ARO, pe ultima sută de metri ai emisiunii”, a povestit Marina Almăşan.

Aşa cum declară vedeta TVR "aniversarea mea din acest an va fi una cu adevărat de neuitat pentru că pe lângă echipa mea, de această dată am avut ocazia să am alături şi nişte oameni extraordinari, braşoveni cu performanţe uluitoare".

Despre ce este vorba puteţi afla sâmbătă, 6 iulie, de la ora 15.00, la „Femei de 10, Bărbaţi de 10” - într-o ediţie specială realizată cu ocazia Festivalului Naţional de Dans “Regalul Dansului”, organizat de Casa de Cultură a Studenților din Brașov.

“Pentru această sâmbătă realizatorii vă propun o ediție cu multă mișcare, cu interviuri inedite și surprize... cu nemiluita! Printre invitaţi se numără campionul Mihai Covaliu, Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, Ministrul Tineretului si Sportului - dl. Bogdan Constantin Matei, jurnalista Mihaela Tatu, vedeta Luminița Anghel, precum și talentații studenți, membri ai trupelor de dans laureate la Festival”, a adăugat realizatoarea TVR.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 46

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2