loader
Foto

Mărțișoare cu zâmbetul pe buze, la “Primăvara Amintirilor“

“Primăvara Amintirilor“ intră în viața noastră de telespectatori TVR 2 de la ora 17.30, de luni până vineri, iar de la ora 23.50 la TVR Internațional, de luni până joi.

 

PRIMĂVARA AMINTIRILOR

Intrăm în al patrulea sezon de Amintiri, după ce am petrecut împreună Vara, Toamna și Iarna. Din 1 martie 2019, Arhiva de Aur a divertismentului TVR colorează “Primăvara Amintirilor“.

În prima ediție a noului sezon, primiți din partea noastră un Mărțișor de zâmbete. Am pregătit o ediție specială cu daruri de 1 Martie, oferite de Octavian Cotescu, Florin Piersic, Horia Șerbănescu, Cristina Stamate, Ștefan Bănică, Dem Rădulescu, Paula Rădulescu, Aurelian Andreescu, Vasilica Tastaman, Silviu Stănculescu, Alexandru Arșinel, Nicu Constantin, Rodica Popescu, Ion Finteșteanu, Angela Similea, Margareta Pâslaru.

(w882) Florin Pie

(w882)

Îi puteți urmări în scenete clasice ale antologiei umorului românesc.

(w500) VT

Foto (c) TVR

12:40 Teleshopping

13:00 Cultura minorităţilor

* Maghiara de pe doi Sezon Nou

* Comori din talcioc-fotografiile lui Hajdú Tamás

Redactor: Jakabffy Tamás

*Muzică clasică

Redactor: Szilágyi Ildikó

Producător: Kacsó Edith

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2