loader
Foto

„M Magazin” prezintă cele mai noi știri mondene, în fiecare zi, la TVR 2

TVR 2 difuzează, începând de luni, 11 noiembrie, în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.30 , emisiunea „M Magazin” , a cărei gazdă este Monica Colceriu .

 

M Magazin

Ediţia emisiunii din 12 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Ediţia emisiunii din 11 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în culisele celor mai importante evenimente mondene din Bucureşti, vor fi conectaţi la noutăţile din viaţa vedetelor showbizului românesc şi vor putea urmări declaraţii în exclusivitate de la cele mai cunoscute celebrităţi din România. Emisiunea poate fi urmărită şi online pe TVR+.

Cum se distrează VIP-urile? Ce fac vedetele în timpul liber? Cum se îmbracă? Ce pasiuni şi ce preferinţe au? Cum îşi păstrează frumuseţea? Sunt câteva dintre întrebările la care „M Magazin” va încerca să găsească răspunsurile în fiecare săptămână, la TVR 2.

„M Magazin” este un „celebrity news” cu aer dinamic, dar şi ironic pe alocuri, care prezintă nu numai lumea mondenă a capitalei, ci şi un tablou cât se poate de viu şi de colorat al „visului american”. Astfel, alături de ştirile despre viaţa mondenă din România, sunt dezvăluite şi detalii din viaţa vedetelor internaţionale.

Și pentru că, de mai multe ori, celebritatea rezonează cu universul Hollywood-ului, cele mai proaspete ştiri de pe „covorul roşu” vor avea rezervat un spaţiu special în cadrul emisiunii mondene de la TVR 2.

Ediţia de debut a emisiunii „M Magazin”, care va putea fi urmărită luni, 11 noiembrie, de la ora 21.30, va dezvălui secretul frumuseţii Andreei Raicu, greutăţile pe care le întâmpină câteva dintre mămicile celebre din România, dar şi ce legătură specială există între Toto Cutugno şi Ramona Bădescu.

Din echipa condusă de producătorul şi regizorul Petre Năstase fac parte Alexandra Rotărescu (redactor-şef) şi Roxana Iliescu, care va avea o rubrică în fiecare zi de joi, denumită „Lumea Roxanei”.

„M Magazin” este o coproducţie TVR 2 şi Art Focus International.

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2