loader
Foto

Galerie foto

Loredana Groza la "ZILE CU STIL", în ediția specială de 1 Decembrie

Secretele Loredanei, dar şi cheia succesului lui Marian Drăgulescu le veţi afla sâmbătă, de la ora 17.00, în emisiunea Alinei Ionescu. Interviuri incitante, sfaturi utile şi multe surprize într-0 ediție de sărbătoare ”Zile cu stil”.

 

Aşa cum ne-a obişnuit, Alina Ionescu, gazda emisiunii "Zile cu stil",  vine la sfârşit de săptămână cu informaţii proaspete şi utile din lumea modei, lifestyle şi viaţa vedetelor. Nu rataţi în această sâmbătă, de la ora 17.00, un interviu în exclusivitate cu Loredana Groza - în care vedeta dezvăluie faptul că în perioada comunistă a intenționat să emigreze, despre ce piedici i s-au pus în carieră și de ce a decis să rămână în România și se mândreşte cu asta.

(oar_w460)

De 1 decembrie, stilistul Mircea Bărbulescu vorbeşte despre reinterpretarea iei in ținutele zilnice. "În An Centenar, designerii români s-au inspirat din portul tradițional mai mult ca niciodată și noi ne-am gândit să oferim sfaturi utile despre cum să purtăm piese vestimentare românești în ținutele de zi cu zi", spune el. Dacă vă pasionează obiecte artizanale românești, de la Muzeul Satului, Alina Ionescu a aflat lucruri inedite: broderia unei ii durează 1 lună, ceramica de Horezu este cea mai căutată și cea mai cumpărată de turiști și că motivele românești se aplică tot mai des pe haine.

(oar_w460)

Sâmbătă ne vom bucura şi de interviu cu un campion: Marian Dragulescu vorbeşte despre secretele succesului său, despre ambiţie și perseverenţă. Marele sportiv spune că a întâlnit greutăți și că multe ori s-a gândit să concureze pentru alte ţări la campionate. Cu toate acestea a ales până în ziua de azi sa reprezinte tricolorul și să ajute noua generație să îi urmeze drumul și să creadă cu îndârjire în privilegiul de a fi român.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 94

Redactor: Vlad Ţurcan

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2