loader
Foto

Galerie foto

Interviu în exclusivitate cu actorul italian Gabriel Garko

Sâmbătă, 22 septembrie, de la 22.10, TVR 2 vă invită la un interviu cu unul dintre cei mai în vogă actori italieni: „VIAȚĂ ȘI DESTIN: GABRIEL GARKO”. Fanii îl pot urmări și în cel de-al doilea episod al serialului "Păcatul şi ruşinea", la 22:40.

 

Celebrul actor italian Gabriel Garko, pe care telespectatorii îl pot urmări în fiecare sâmbătă în serialul captivant „Păcatul și rușinea” şi-a dezvăluit în exclusivitate secretele într-un interviu acordat în limba italiană jurnalistei Alberta Forgiarini, pentru TVR 2. Aflat la „Cerbul de Aur”, ca invitat de onoare al festivalului, actorul în vârstă de 46 de ani a vorbit despre momentele importante din viaţa sa, personajele care i-au marcat cariera, dar şi culisele succesului fulminant pe care l-a avut cu rolul lui Tonio Fortebracci, din serialul “Onoare și respect”. Filmările au avut loc la Castelul Bran, iar interviul va fi difuzat sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 22.10, producător Liana Stanciu.

(w882)

“Nu cred că există actor, sau star de cinema pe care să-l iubească mai mult camera de filmat. Gabriel Garko este un bărbat normal, dar când se aprinde lumina roşie, semn ca a început înregistrarea, se transformă într-un zeu. Iar el ştie asta şi are o relaţie specială cu aparatul de filmat şi cu spectatorii. Pentru mine a fost revelaţia Cerbului de Aur. Sigur, sunt fan James Blunt, îmi place enorm Amy Macdonald, m-a uluit prin simplitate Nicole Scherzinger, dar Gabriel Garko a avut ceva aparte. Este un om amuzant, spumos care pare că în orice situaţie se simte ca la el acasă”, a povestit Liana Stanciu despre întâlnirea sa cu starul italian la „Cerbul de Aur”.

Gabriel Garko  a vorbit în interviul pentru TVR 2 şi despre prima sa întâlnire cu România, în urmă cu 18 ani, când a filmat pentru filmul „Callas Forever”, în regia lui Franco Zeffirelli. Actorul a mărturisit acum că este impresionat să vadă cât de mult s-a schimbat în bine ţara noastră. Printre întrebări s-a numărat şi cea legată de femeile din viaţa starului italian. „Pe toate le-am părăsit eu, pentru că, dacă nu sunt în centrul existenţei lor, dacă nu mă simt cocoloşit, imediat plec, a mai spus Gabriel Garko.

(w882)

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

23:30 Familia Borgia

Serial* Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.8

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Nominalizare la premiul Globul de Aur 2012 pentru cel mai bun actor (Jeremy Irons)

*Două premii Emmy 2011-pentru costume şi muzică originală

*Dramă istorică. La sfârşitul secolului XV, în Italia Renascentistă, familia Borgia ajunge în cele mai înalte cercuri ale puterii. Folosindu-se de averea şi de influenţa sa, temutul cap al familiei, Rodrigo Borgia (Jeremy Irons), se instalează pe scaunul papal, devenind Papa Alexandru al VI-lea. Pentru a-şi consolida puterea, acesta îşi mobilizează apropiaţii să depună un jurământ de răzbunare contra celorlalte familii nobile care s-au opus ambiţiilor sale. Pontificatul lui Alexandru va fi dominat de corupţie fără limite şi de crunte lupte politice, în interiorul Italiei, dar şi contra capetelor încoronate ale Europei. Şi relaţiile complicate nu se opresc aici, căci patriarhul Borgia are trei copii-Cesare, Juan şi Lucrezia-care, după chipul şi asemănarea tatălui lor, sunt la fel de lacomi de putere şi de averi.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2