loader
Foto

Interviu eveniment, în exclusivitate, cu actorul Levente Molnar

Actorul Teatrului Maghiar din Cluj, care a jucat în filmul nominalizat la Oscar, a acordat un interviu în exclusivitate Lianei Stanciu pentru „ Arte, carte şi capricii”. Materialul a fost difuzat integral luni, 8 februarie, de la ora 21:35 la TVR 2 şi TVR+.  

 

LIANA STANCIU
Arte, carte şi capricii

Luni, 8 februarie, de la ora 21.35, la TVR 2 aţi putut urmări o ediţie specială a emisiunii "Arte, carte si capricii” cu interviul integral oferit în exclusivitate pentru TVR 2 de Levente Molnar.

“Omul momentului” în film, actorul Teatrului Maghiar din Cluj, Levente Molnar joacă în Son of Saul, film premiat recent cu Globul de Aur şi nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin.

Selecţiuni din dialogul Lianei Stanciu cu Levente Molnar au fost difuzate vineri, 5 februarie, în ediţia săptămânală a emisiunii Arte, carte şi capricii, în care actorul a fost invitatul special . Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Deoarece dialogul a depăşit aşteptările tuturor fiind cu mult mai fascinant şi interesant decât se aşteptau realizatorii, echipa TVR 2 a decis să fie programată astăzi, luni. 8 februarie, o ediţie specială a emisiunii Arte, carte şi capricii - dedicată exclusiv interviului integral acordat de Levente Molnar pentru Televiziunea Română.

 

Acest program poate fi urmărit şi online, pe portalul video TVR+.

 

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 46

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2