loader
Foto

Galerie foto

Leo Iorga a cântat la TVR 2, în emisiunea "Duelul pianelor"

În emisiunea „Duelul pianelor” – alături de Adrian Enache, Paula, Ovi şi invitaţii lor

 

Duelul pianelor

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Duminică, 28 mai, de la ora 15.30, urmăriţi o ediţie emoţionantă a emisiunii „Duelul Pianelor”  - în care alături de Monica Davidescu, Sonia Argint Ionescu şi Rareş de la Free Deejays veţi avea ocazia să-l revedeţi şi să-l ascultaţi pe Leo Iorga.

Solistul trupei Compact  a intrat în platoul emisiunii „Duelul Pianelor” cu pas mic dar cu mare bucurie, a cântat şi s-a distrat alături de invitaţi şi de gazdele sale: Paula, Ovi şi Adrian Enache. Iar finalul a fost unul cu totul şi cu totul emoţionant: toţi cei prezenţi la filmare: public şi echipă - s-au ridicat în picioare şi au cântat cu lacrimi în ochi, alături de Leo, piesa „După ani şi ani”.

Din emisiune nu vor lipsi bandul emisiunii, The Twins, Tonny şi Valera şi celebrul Nicu Patoi, iar probele tradiţionale vor reaminti piese celebre interpretate de Aurelian Andreescu, Aura Urziceanu, Rolling Stones, Earth, Wind&Fire, Tom Jones, Lady Antebellum şi mulţi alţii.

Aşa cum v-aţi obişnuit, şi în această ediţie cele două echipe vor susţine câte un mic artist. În această duminică Paula în va prezena pe Leo Iorgu iar Ovi pe o tânără interpretă cu un nume „greu”: Angela Gheorghiu. Şi tot ca de fiecare dată, juratul Mihai Pocorschi va avea ultimul cuvânt de spus la stabilirea clasamentului final al ediţiei.

 

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2