loader
Foto

Galerie foto

La TVR 2, ziua se termină cu Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men)

De marţi, 23 august, TVR 2 difuzează al patrulea sezon al multipremiatului serial american. În această săptămână, de luni până vineri, de la ora 23:30, urmăriţi primele patru episoade.

 

Stilat şi provocator, serialul Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine.

Povestea serialului se concentrează pe viaţa duplicitară a lui Don Draper (Hamm), cel mai cunoscut director de creaţie şi cel mai râvnit bărbat din branşă, dar şi a colegilor săi din agenţia Sterling Cooper. Don face jocurile atât în sala de conferinţe, cât şi în dormitor, dar se luptă să ţină pasul cu schimbările rapide din domeniu şi cu tinerii aspiranţi care visează să îi ia locul. Serialul investighează pe larg şi cu sinceriatate rolul femeii şi cel al bărbatului în acea perioadă, dezvăluind adevărata pornire umană ascunsă sub paravanul vieţii de familie din anii ’60.

Cea de-a patra serie Mad Men cuprinde 13 episoade, a căror poveste se concentrează pe perioada noiembrie 1964 – octombrie 1965. Este localizată într-o cu totul nouă şi modernă agenţie de publicitate: Sterling Cooper Draper Pryce. Iar în centrul poveştii este tot Don Draper, a cărui criză de identitate o urmărim în acest al patrulea sezon.

Personajul principal, interpretat de premiatul cu Emmy - Jon Hamm, se adânceşte într-o mare disperare. Nu numai viaţa de familie i se destramă, dar nici la birou lucrurile nu merg pe roate. Alcoolismul lui Don se accentuează, acesta căutând tot mai mult compania prostituatelor. Pare că întreaga lui existenţă se destramă.

Episodul 1: „Public relations” (marţi, 23 august, ora 23:30)

Comportamentul secretos al lui Don duce la apariţia unui interviu nefavorabil pentru personajul principal al serialului Mad Men. În urma interviului realizat de un reporter al Advertising Age, un important client al agenţiei renunţă la serviciile acesteia.

Creativii agenţiei şi Don se luptă cu un cont al unul client care comercializează costume de baie, pentru care clientul doreşte o campanie de imagine completă. Pete şi Peggy se străduiesc să obţină un buget mai mare de la un alt client care fusese prost consiliat în ceea ce priveşte publicitatea produsului său. Roger caută să-i găsească lui Don o prietenă, făcându-i lipeala cu o prietenă a soţiei sale. Betty şi Don se ceartă la cuţite pentru că Betty întârziase să se mute din casă.

(w882)

Episodul 2: „Christmas Comes But Once a Year” (miercuri, 24 august, ora 23:30)

De Crăciun, Don primeşte o scrisoare emoţionantă de la Sally, ceea ce îi accentuează singurătatea. Sobru după deja 18 luni de abstinenţă, Freddy Rumsen apare la Sterling Cooper Draper Pryce cu un nou client, dar şovinismul lui declanşează un conflict cu Peggy. Din greşeală, Roger îl invită pe Lee Garnel Jr. la petrecerea de Crăciun a firmei, forţându-l pe Lane să suplimenteze bugetul petrecerii mult prea mult. Sally are parte de o atenţie ciudată din partea unui coleg de clasă. Iar Don are o aventură de o noapte, care îi va afecta relaţiile de la birou.

(w882)

Episodul 3: „The Good News” (joi, 25 august, ora 23:30)

Joan încearcă să-şi întemeieze o familie cu Greg, dar programul lui de lucru, precum şi obligaţiile sale stricte faţă de armată îi fac viaţa şi mai dificilă. Don face o călătorie în California pentru a o vizita pe Anna; aici o întâlneşte pe nepoata acesteia, Stephanie, care îi dă nişte veşti tulburătoare despre sănătatea Anei. La întoarcerea sa în New York, Don îl găseşte pe Lane la birou, care, la rândul său, avusese probleme în familie. Petrec o noapte împreună în oraş pentru a uita amândoi de necazuri.

Episodul 4: „The Rejected” (vineri, 26 august, ora 23:30)

Este februarie 1965. Un ordin al lui Roger şi Lane îl pun pe Pete într-o mare dilemă, mai ales că trebuie să se confrunte cu socrul său în legătură cu un cont. Şi tot în acest episod, Pete află că soţia lui este însărcinată. Un focus grup pentru Pond‘s Cold Cream duce la o confruntare între Don şi Allison în privinţa aventurii de o noapte petrecute. Peggy se împrieteneşte cu un angajat al revistei Life, care lucrează în aceeaşi clădire şi se bucură la aflarea veştii că Pete va fi tătic.

Despre Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men)

Producţie AMC, drama Mad Men a făcut istorie, fiind prima serie de televiziune care a câştigat patru ani la rând premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, precum şi recunoaştere din partea American Film Institute. De-a lungul difuzării sale de către AMC, din iulie 2007 până în mai 2015, când a fost premiera ultimului episod al sezonului şapte, seria Mad Men a primit confirmarea succesului în întreaga lume pentru scenariu, interpretare, dar şi pentru autenticitatea istorică a producţiei.

Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) a fost multipremiat încă de la lansare, în lista lungă de premii obţinute figurează nu mai puţin de 16 Emmy Awards şi 4 Globuri de Aur, dar şi un Premiu Peabody, un Premiu al Asociaţiei Producătorilor, două premii ale Asociaţiei Scenariştilor, premii pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de televiziune, BAFTA pentru Cel Mai Bun Program Internaţional şi multe altele. Mad Men este considerat drept unul dintre cele mai de succes seriale dramatice de televiziune ale tuturor timpurilor.

Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men – producţie SUA 2007) îi are în rolurile principale pe câştigătorul Premiului Emmy, Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) şi January Jones (Betty Draper).

(w882)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba franceza

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2