loader
Foto

La TVR 2, prezentăm cele mai bune chilipiruri şi sfaturi din piaţa second hand

Sâmbătă, 25 octombrie, Monica Colceriu a explorat piaţa second hand din România şi vine cu noi sfaturi şi trucuri pentru telespectatori. „Negustorii de ocazii” a fost difuzată de la 13:00, la TVR 2 şi TVR+.

 

MONICA COLCERIU
Negustorii de ocazii

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Echipa emisiunii continuă explorarea pieţei second hand, iar ediţia din această săptămână ne aduce ocaziile săptămână, unde aflăm ce putem cumpăra cu... să zicem, 4000 de euro. Monica Colceriu ajunge cu o maşină cumpărată la mâna a doua într-un service auto şi ne spune ci ce ne putem confrunta atunci când facem evaluarea tehnică.

Negustorii de ocazii caută cele mai bune chitare şi ceasuri de pe piaţă şi sâmbătă ne prezintă cele mai bune magazine specializate şi cum le putem recunoaşte pe cele autentice.

Atunci când cumpăraţi un televizor resigilat, preţul poate fi mai mic cu 5 până la 25%. Acesta variază în funcţie de numărul de ore de funcţionare şi de calitatea ecranului, dar merită să cumpăraţi un astfel de televizor? Răspunsul vine sâmbătă, după o „analiză la sânge” făcute de Negustorii noştri.

Din 18 octombrie, TVR 2 difuzează Negustorii de ocazii, o emisiune care vă aduce cele mai bune informaţii despre piaţa produselor la mâna a doua. „Piaţa de second-hand a cunoscut o creştere uriaşă în România în ultimii ani. Deşi impresia generală este că oamenii săraci îşi cumpără produse la mâna a doua, statisticile arată că principalii cumpărători pe această piaţă sunt persoanele cu venituri medii. Având în vedere că acestea sunt în număr mare, ne-am gândit să le oferim o emisiune care să îi ajute în luarea unei decizii vizavi de achiziţionarea unui produs care să le ofere sfaturi utile din partea unor specialişti în diverse domenii, dar şi oferte speciale, atât pentru produse second-hand, cât şi pentru produse noi", spune Laurenţiu Mandu, co-producătorul emisiunii.

***
Emisiunea este difuzată şi pe TVR HD, de la ora 14:00.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


 

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2