loader
Foto

La TVR 2, în fiecare sâmbătă „E vremea ta... să vezi lumea”

Cu Iulia Zgripcea şi Andrei Bărbulescu  - de la ora 17.30

 

Ediţia din 6 mai este disponibilă online pe TVR+.

În 29 aprilie, la TVR 2  a debutat o nouă formulă a emisiunii, de week-end a emisiunii „E vremea ta… să vezi lumea” – care vine în completarea ediţiilor „E vremea ta” de câte 10 minute difuzate în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 18.50 (înainte de Telejurnal).

În fiecare sâmbătă, cei doi prezentatori ai programului „E vremea ta” din timpul săptămânii: Iulia Zgripcea (de luni până vineri) şi Andrei Bărbulescu (în weekend) vă aduc, de la ora 17.30, pe parcursul a 25 de minute, cele mai diverse informaţii– pornind, bineînţeles, de la vreme şi climă.

Fie că este vorba despre prognoze, retrospective, evenimente în aer liber sau sfaturi de sănătate care depind sau sunt influenţate de vreme – cei doi vor prezenta în fiecare sâmbătă un adevărat caleidoscop de informaţii utile şi interesante. Nu vor lipsi interviurile cu invitaţi de exceptie sau reportaje din diferite domenii. În plus, programul „E vremea ta… să vezi lumea” din fiecare sâmbătă se va adresa şi românilor din diaspora pentru că aici vor găsi  prognoza meteo pentru oraşele din  străinătate în care se găsesc cele mai mari şi mai importante comunităţi de români. Toate acestea, prezentate într-un decor, proaspat şi luminos.

Nu pierdeţi, aşadar, întâlnirea de sâmbătă, ora 17.30 cu „E vremea ta … să vezi lumea!” – programul TVR 2, care te ţine conectat în permanenţă la vreme şi vremuri!

 

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)
 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2