loader
Foto

La TVR 1, Sonia, Nuami, Florina şi Ioana încep discuţiile cu Se zice că...

Luni, 6 octombrie, de la ora 17.10, telespectatorii TVR 1 au aflat cum au decurs şase ore din viaţa lui Jackie Chan şi ce talente are pisica lui Karl Lagerfeld. Se zice că... se difuzează în direct, de luni până miercuri, la TVR 1 şi TVR+.

 

FLORINA Constantinescu
Sonia Argint Ionescu
Nuami Dinescu
Se zice că...

Ediţiile sunt disponibile online pe TVR+

Să pozezi nud într-o revistă mai poate fi considerat tabu? Poate… dacă femeia respectivă este însărcinată. Alicia Keys, între caritate şi intimitate – a fost unul dintre subiectele dezbătute în prima ediţie Se zice că... de la TVR 1. Emisiunea a putut fi urmărită luni, 6 octombrie, de la ora 17.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Tot în ediţia de luni după-amiază, Sonia Argint-Ionescu, Nuami Dinescu, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu au întors pe toate feţele una dintre cele mai scurte vizite făcute în ţara noastră, dar care a stârnit interesul tuturor: Jackie Chan – şase ore şi două minute în România. Iar de la artele marţiale au trecut la mişcare, în general, şi la cât de importantă este ea în dezvoltarea noastră, alături de instructorul de fitness Andrei Penu.

Se zice că vedeta TVR Iuliana Marciuc a zburat de lângă Adrian Enache… Ce s-a întâmplă, mai exact, într-unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România am aflat tot în prima ediţie a emisiunii de la TVR 1.

Iar Gabriel Dorobanţu se află faţă în faţă cu destinul. Cele patru prezentatoare au reuşit să afle despre ce este vorba.

Karl Lagerfeld şi-a lansat pisica în lumina reflectoarelor. Un moment care nu le-a scapă gazdelor celui mai proaspăt show de la TVR 1. Şi tot de la ele am aflat că România produce trenuri de viteză de care se bucură europenii.

Iar pentru că „botezul” unei emisiuni trebuie să fie cu totul special, Ioana, Florina, Nuami şi Sonia s-au trezit puse în faţa unui subiect... personal: se zice că una dintre ele se marită!... Oare despre cine este vorba? Prima ediţie Se zice că... a lămurit şi această necunoscută.

Sonia Argint-Ionescu, Nuami Dinescu, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu, patru femei cu background diferit, le propun românilor o alternativă la programele tv de după-amiază: un show de divertisment lejer, în care publicul este pus la curent cu noutăţile din zona socială, culturală şi mondenă. Alături de invitaţii lor, cele patru prezentatoare tratează subiectele zilei într-o manieră relaxată, explicativă, aducând fiecare argumente provenite din experienţa personală. Se zice că... este cel mai recent format produs de Televiziunea Română, pe care telespectatorii sunt invitaţi să-l urmărească de luni până miercuri, de la 17.10, la TVR 1 şi online, pe tvrplus.ro. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

0:05 Delta Bucureştiului

Film* Delta Bucureştiului (Le Delta de Bucarest, Franţa-România, 2020)

Regia: Eva Pervolovici

Cu: Lena Constante, Ileana Samoilă, Ileana Samoilă Budimir

*Documentar. Istoria unui loc. Epoca comunistă. Bucureşti. Femei în detenţie dau naştere în puşcăria care a fost odată cea mai frumoasă mânăstire din Europa de Est-Mânăstirea Văcăreşti.

În zilele noastre, natura sălbatică a acaparat locul formând un ecosistem: specii protejate de fauna şi floră şi familii de rromi, cu copii născuţi în acelaşi loc în condiţii riscante.

Redactor: Gabriela Onea

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2