loader
Foto

Galerie foto

Isabela, fiica Alinei Ionescu, prezintă moda la 6 ani

Crăciun plin de surprize pentru Isabela, fetița Alinei Ionescu, prezentatoarea emisiunii Zile cu stil de la TVR 2. În așteptarea lui Moș Crăciun, la numai șase ani micuța și-a făcut debutul în lumea modei.

 

ALINA IONESCU
Zile cu stil

Alina Ionescu se numără printre cele mai elegante vedete din showbiz, iar când vine vorba despre stil, aparițiile sale primesc întotdeauna vot de încredere. Urmând pasiunea mamei sale, Isabela a urcat și ea pentru prima dată pe catwalk în urmă cu câteva zile la „Festival de modă pentru copii și adolescenți, Kids Fashion Week”.

(oar_w460)

La evenimentul care a adus pe podium 22 de designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți, micuța a prezentat ultimele trenduri ale colecției lui Cătălin Botezatu. Nu este prima întâlnire a Isabelei cu lumina reflectoarelor. De 1 iunie, fetiţa Alinei Ionescu și-a însoţit mama la filmări pentru a realiza un reportaj-experiment în emisiunea „Zile cu stil” de la TVR 2.

(oar_w460)

8:00 Opera comică pentru copii

Sezon Nou

*Opera copiilor

Producător: Valentina Băinţan

9:00 Generaţia Fit

Sezon Nou

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2