loader
Foto

Galerie foto

Informaţiile şi sfaturile de care ai nevoie vin La fix, pe TVR 2

O nouă săptămână alături de echipa „La fix” îţi aduce informaţii utile din domenii ca sănătate, casă şi familie, sport sau societate. De la ora 11:00, de luni până vineri, pe TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

La fix

Emisiunea La fix vă aduce, de luni până vineri, subiecte de interes într-o abordare diferită: fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit domeniu, care va avea propriul prezentator.  „Ideea de bază a programului este simplitatea și strânsa legătură cu telespectatorul de toate vârstele și preocupările, din mediul urban sau rural”, spune Camelia Boştină, producătorul coordonator al emisiunii.

Prin cele cinci mari teme generale, La Fix oferă o „diversitate și utilitate la modul cel mai simplu. Oamenii vor ști ce le propunem în fiecare zi și vor putea să-și programeze timpul de vizionare în funcție de interesele speciale pe care le au. Zilnic se vor transmite mesaje utilitare, fie prin intermediul  emisiunii, fie pe paginile din rețelele de socializare”, adaugă producătorul.

Săptămâna începe cu Măriuca Mihăilescu şi informaţii pentru Casă şi familie. În ediţia din 21 martie, ea va sta de vorbă cu terapeuta Diana Vasile despre metodele de a te lăsa de fumat şi care sunt primii paşi pe care orice om trebuie să-i urmeze, dacă vrea să renunţe la ţigări. Ediţia La fix continuă cu inginerul Nicolae Sorescu, director de vânzări-dealer auto care ne va aduce câteva sfaturi despre maşinile second-hand şi ne va spune la ce trebuie să fim atenţi, atunci când ne schimbăm automobilul.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia de marţi a fost înlocuită de o ediţie specială despre exploziile din Bruxelles.

În mijlocul săptămânii, în ediţia de pe 23 martie, mergem pe urmele ştiinţei şi dezbatem miturile care ne înconjoară. Pentru această săptămână, Cristina Şoloc încearcă să afle de la profesorul universitar Adrian Restian care-s efectele radiaţiilor electromagnetice şi dacă sunt periculoase pentru oameni. Tot miercuri, Andreea Stoica ne aduce un nou experiment care ne arată că ştiinţa poate fi distractivă.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi, de la ora 11:00, Cristian Mîndru vorbeşte despre Perfomanţă şi timp liber cu două profesioniste ale televiziunii: Iuliana Tudor şi Sanda Ţăranu. Care-s secretele unei cariere de succes? Cum poţi îmbina munca şi hobby-urile tale? Aflăm de la două persoane care ne-au dovedit de-a lungul anilor că o meserie făcută cu pasiune va fi mereu recompensată.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În fiecare vineri, în direct de la 11:00, Lucia Toader vine La fix cu... fixurile fiecăruia dintre noi. Stereotipii, şabloane, reumatisme, anchiloze pentru care, sperăm, să găsim împreună leacul. Sunt fixurile pe care le-am construit în timp, aşa că şi tratamentul lor are nevoie de timp. În 10 ediţii, adică în 10 săptămâni, alături de o serie de invitaţi de marcă, vom prezenta diferite scheme de tratament care nu vor avea niciun rezultat, după cum scrie în prospect, dacă nu se administrează cu umor.

Pentru ediţia din 25 martie, continuăm dezbaterea din jurul fixurilor şi fixaţiilor sociale ale românilor, iar în platoul La fix au venit Liviu Mihaiu şi Liana Stanciu. „Suntem plini de metehne. Beteşuguri. Fixuri şi fixaţii. La fix vine cu… fixurile fiecăruia dintre noi.  Românii din străinătate cred cu tărie în sistemul românesc de sănătate, românii de aici, dimpotrivă; unii cred obsesiv în „mâncarea sănătoasă”, alţii în Facebook şi au fixul horoscopului zilnic. Râdem şi vorbim despre metehnele noastre sociale cu Liviu Mihaiu şi Liana Stanciu”, spune Lucia Toader.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

 

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

14:00 Cursa prin istorie (R)

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2