loader
Foto

Inegalabilul actor Radu Beligan, la “Primăvara Amintirilor”

Din 15 aprilie, “Primăvara Amintirilor” vă invită de la ora 18.00, de luni până vineri, să petreceţi 40 de minute în compania unor artişti inegalabili şi să vă bucuraţi de umor sănătos şi muzică bună.

 

Din 15 aprilie, artiştii care au scris istorie în divertismentul românesc aduc momente inedite din Arhiva Televiziunii Române în grila de primăvară TVR 2. “Primăvara Amintirilor” va debuta de la ora 18.00, iar de luni până vineri echipa emisiunii e gata să surprindă cu divertisment pe care nu l-aţi mai văzut de mult pe micului ecran. Alături de “Primăvara Amintirilor”, telespectatorii TVR 2 de toate vârstele vor petrece 40 de minute în faţa televizorului savurând umorul sănătos şi muzica bună în compania unor artişti inegalabili.

Din Arhiva de Aur vom revedea emisiuni din perioada alb-negru a televiziunii anilor 60 - 70, iar vedetele anilor 80 ne vor reaminti de hituri şi momente umoristice în vogă.

(oar_w460)

Printre actorii celebri îl vom recunoaşte Radu Beligan, care ne va reaminti atât de schiţele lui Ion Luca Caragiale, jucate alături de Marin Moraru, cât şi de seria umoristică – „Arta conversaţiei”, de Valentin Silvestru.

Dacă vă întrebaţi cum apar conversaţiile, cine le stârneşte şi unde pot să ducă... Radu Beligan are răspunsul. Alături de actori remarcabili, Draga Olteanu Matei sau Dem Rădulescu şi în stilul inconfundabil, cu umor fin şi ironie, actorul va analiza viaţa cotidiană pornind de la conversaţiile în tren, la coadă, pe stradă sau în autobuz.

6:55 Imnul României

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2