loader
Foto

Inedit la “Duelul pianelor” - spectacol muzical cu Nicu Paleru

Duminică, 27 mai, de la ora 15.00, “Duelul pianelor” s-a dat startul unei ediţii de neratat:  Nicu Paleru, cunoscutul cântăreţ de muzică de petrecere, a venit pentru prima dată în studioul TVR.

 

Duelul pianelor

Nicu Paleru s-a aflat în platoul “Duelul Pianelor”, unde, alături de Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache a făcut un show de zile mari. Cum au reuşit gazdele să-l aducă în emisiune?

“Adrian Enache şi Nicu Paleru s-au s-au întâlnit în urmă cu doi ani într-un turneu pentru românii din Statele Unite şi Canada. Mi-a povestit apoi despre caracterul frumos al acestui artist şi despre entuziasmul cu care au primit românii cântecele sale de petrecere. La “Duelul Pianelor” am mai avut cântece de petrece şi taraf şi ne-am gândit ca, pentru ultima ediţie a sezonului, să le facem o surpriză telespectatorilor. Nicu Paleru are o poveste de viaţă foarte interesantă. A plecat de de jos şi a fost foarte sărac şi totuşi a reuşit să ajungă un artist cunoscut. Surprinzător va fi şi felul în care s-a descurcat să răspundă tuturor provocărilor musicale. Mai mult, a demonstrat că are o cultură vastă din domeniul muzicii pop. Este o latură mai puţin cunoscută a sa şi care i-a surprins pe toţi cei prezenţi în studiou”, a povestit Iuliana Marciuc, producătorul emisiunii.

Magia muzicii, a poveștilor emoționante și a prieteniilor dintre marii artiști sunt lucruri pe care le-am aflaţ de la “Duelul Pianelor”, duminică, 27 mai, de la ora 15.00. Cei mai iubiți artiști ai României care au acceptat provocarea fosti suprinşi de jocurile muzicale propuse de gazdele: Adrian Enache, Paula Selling şi Ovi şi s-au lăsat conduși de nostalgia amintirilor legate de primii lor pași în Televiziunea Română. Invitaţi: Maria Dragomiroiu, Carmen Rădulescu, Nicu Paleru şi Daniel Iordăchioaie care, alături de Adrian Enache, va aduce un tribut lui Aurelian Andreescu, într-un duet muzical.

0:30 Reţeaua de idoli (R)

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)

1:30 Universitaria (R)

*Emisiunea Universitaria va fi construită ca un puzzle al ofertelor şi realizărilor universitare, doctorale şi academice din diferite domenii de activitate, pentru a întări misiunea televiziunii publice de a educa românii.

Jurnalisti Ana Maria Mindu si Gabriela Voinea

Jurnalist senior si prezentator Camelia Moise

Producator : Larisa Avram

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2