loader
Foto

Galerie foto

În zilele de Sărbătoare, de patru ori „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”

Virgil Ianţu a pregătit ediţii speciale alături de vedete, bloggeri culinari şi decarii concursului de cultură generală.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Documente disponibile pentru descarcare:

Magica lume a Sărbătorilor de Crăciun se găsește în programele TVR 2, alături de care telespectatorii vor trăi clipe unice urmărind divertisment, filme artistice, muzică, concursuri pe gustul întregii familii şi programe informative.

În seara de Ajun, LUNI, 24 decembrie, de la ora 20.00, Virgil Ianțu a invitat la „Câştigă România!” trei concurenţi de școală primară, însoţiţi de părinții lor. Carmen Trandafir, cunoscuta cântăreaţă de muzică uşoară vine alături de fetiţa sa, Ana Grădinescu (10 ani). Nadine, cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare TV, îl însoţeşte pe fiul său, Noah Ekai Apostolescu, iar actriţa Teatrului Naţional, Monica Davidescu, o va susţine pe fiica sa, Dora Temişan Davidescu. În ediţia specială din 24 decembrie, regulile concursului se schimbă: în timp ce puştii vor răspunde întrebărilor de cultură generală, părinţii îi vor ajuta cu indicii. În aşteptarea Moşului, nu vor lipsi discuţiile despre unicorni, iar copiii vor primi cadouri trotinete, dulciuri şi cărţi.

Regulamentul editiei speciale "Câştigă România!" din 24 decembrie AICI

„Câştigă România!” în prima zi de Crăciun! De la ora 20.00, Virgi Ianţu a invitat în platou vedete ale Televiziunii Române: Corina Dănilă, actriţă în sitcomul „Primăverii", Costin Deşliu, jurnalist sportiv şi Ionuţ Cristache, moderatorul talk-show-ului „România 9”. Toţi trei au răspuns prezent pentru o cauză umanitară. În anul în care se împlinesc 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, unul dintre cei mai mari exploratori ai lumii și părintele biospeologiei românești, vedetele TVR şi-au propus să susţină un club de speologie pentru copii cu banii câştigaţi în concurs.

(oar_w460)

Şi în cea de-a doua zi de Crăciun, de la ora 20.00, Virgil Ianţu ne aşteaptă cu o ediţie specială „Câştigă România!”. Într-o manieră inconfundabilă şi cu răspunsuri pline de umor, cunoscuţii Chefi şi bloggeri culinari, Simona Pope, Razvan Exarhu şi Liviu Popescu, vor concura pentru a susţine una dintre cele mai interesante cauze CERT Transilvania, ajutorarea bătrânilor şi copiilor din satele izolate de munte.

(oar_w460)

Sărbătoare şi JOI la TVR2. Pe 27 decembrie, de la ora 20.00, ediţia specială „Câştigă România!” continuă seria faptelor bune. Virgil Ianţu invită pasionaţii concursurilor de cultură generală la un REGAL “Câştigă România!”. "Decarii" Magdalena Iurescu, Oliver Anghel şi Marius Hoara, cei trei câştigători ai Marelui Premiu, se vor duela pentru o cauză nobilă: vor ajuta Liceu Special pentru Deficienti de Vedere din Buzău, instituţia de învăţământ care face lucruri extraordinare pentru copiii nevăzători.

(oar_w460)

Regulamentul ediţiilor speciale "Câştigă România!" din 25, 26, 27 decembrie AICI

 

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2