loader
Foto

Galerie foto

În direct de la Domeniul Cantacuzino, TVR a transmis Karpatia Horse Trails

Sâmbătă şi duminică, ați urmărit a doua ediţie a competiţiei ecvestre internaţionale Karpatia Horse Trails.

 

Proba de cross country de sâmbătă, 10 octombrie, este disponibilă online pe TVR+.

Proba de sărituri peste obstacole de duminică, 11 octombrie, este disponibilă online pe TVR+.

Karpatia Horse Trials revine cu a doua ediție pe Domeniul Cantacuzino din Florești, la 80 de kilometri de București, cu o competiție ecvestră internațională și cu evenimente conexe, precum un concurs demonstrativ de atelaje cu doi și patru cai, demonstrații ecvestre și o paradă cu ogari.

Cea de-a doua ediţie a evenimentului vine cu o serie de noutăți care îi vor bucura pe pasionații de echitație: la categoriile de o stea și de două, se adaugă, în 2015, și Concursul Complet 3 stele (CCI3*), calificativ pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Este pentru prima oară, din 2003, când se desfășoară acest tip de concurs în România. La această categorie, cea mai dificilă, traseul de cross-country (transmis sâmbătă) care va trebui parcurs va avea 5700 de metri.

Ca și în 2014, competiția va fi completată de proba de Atelaje cu 2 cai și 4 cai. Atelajele sunt o probă de încredere între călăreţ şi cal, trăsurile utilizate în concurs fiind diferite în funcție de probă. Duminică, 11 octombrie, telespectatorii vor putea urmări proba de sărituri peste obstacole.

Arbitrii și oficialii prezenți la ediția 2015 sunt din Marea Britanie, Irlanda, Africa de Sud, Belgia, Bulgaria, România.

Karpatia Horse Trials, ediția a II-a, continuă proiectul inițiat anul trecut de a înscrie Domeniul Cantacuzino Florești pe harta competițiilor ecvestre internaționale și de a instaura o tradiție a bunului gust.

Foto credit: http://www.karpatiahorse.ro

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)
 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2