loader
Foto

Galerie foto

CÂŞTIGĂ ROMÂNIA: surpriza Magdei Iurescu în Ajun de Moș Nicolae

Miercuri, 5 decembrie, de la ora 20.00, Magdalena Iurescu va concura în cea de-a noua ediţie consecutiva a concursului de cultură generală difuzat de TVR 2.

 

Magdalena Iurescu a câştigat marţi seară cea de-a opta ediţie consecutivă „Câştigă România!”, iar astăzi va intra în competiţie cu suma de 13.200 de lei, după ce în ediția de ieri a reușit pentru prima dată să-și dubleze suma câștigată în cea de-a treia rundă.

Magdalena este cel de-al doilea concurent care reuşeşte, în cel de-al patrulea sezon al concursului, performanţa să câştige opt ediţii consecutive. Primul a fost Andrei Radu, din Craiova, care în debutul actualului sezon a părăsit concursul în ediţia cu numărul nouă.

(oar_w460)

Magdalena Iurescu este o învingătoare, chiar dacă o mai despart doua ediţii de marele premiu. Până aici a fost însă un drum lung şi dificil atât pentru tânăra nevăzătoare, cât şi pentru famila ei. Pentru ca să o crească şi să-i ofere educaţia de acum, părinţii ei au lucrat, pe rând, în străinătate. Mai întâi mama şi apoi tatăl. După nouă ani de muncă în Italia, mama sa, Olimpia Iurescu s-a întors în România când fiica sa a intrat la facultate, pentru a fi alături de ea. Pentru Magda, părinţii sunt eroii ei şi ea ar vrea să îi bucure şi să câştige Marele Premiu la "Câştigă România!". Tânăra a povestit că în ultimele zile, de când a câştigat ediție după ediţie, o sună tot mai mulți colegi și profesori şi că tot Buzăul o urmărește.

Miercuri, 5 decembrie, în cea de-a 47 ediţie „Câştigă România!”, alături de Magdalena Iurescu intră în concurs Daniel Ştefan Oprea şi Florin Adrian Lacatus.

Daniel Ştefan Oprea - are 37 de ani şi s-a născut în Bucureşti. A terminat Universitatea Naţionala de Muzică, secţia jazz şi compoziţie. Tânărul este profesor şi pasionat de înot şi ciclism şi speră că va avea noroc la primul concurs de televiziune la care participă în viaţa lui.

Florin Adrian Lacatuş are 31 de ani şi vine din Vatra Dornei. A terminat Universitatea ”Ştefan cel Mare” din Suceava, Facultatea de drept, dar si cea de istorie si geografie și are un master la Universitatea ”Mihail Kogalniceanu”. E cadru militar şi este pasionat de lectură, muzică şi sport şi a călătorit mult. Florin Adrian Lacatuş vine cu încredere la „Câştigă România!” din dorinţa de a afla cât de multe ştie despre ţara pe care o iubeste şi pentru a-şi face soţia şi fiul mândri.

4:25 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:20 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2