loader
Foto

Galerie foto

În a treia zi de Paşti, Iuliana Marciuc revine cu "Destine ca-n filme" - sezonul 7

Marţi, 18 aprilie, de la ora 21.10 aţi putut urmări poveşti incredibile de viaţă, la TVR 2 şi online pe TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În a treia zi de Paşti, Iuliana Marciuc vă aduce, de la ora 21.10, un nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme" - cu noi poveşti incredibile ce rivalizează ficţiunea, fără a avea însă scenarişti ci doar personaje reale.

Timp de şase sezoane impresionante, echipa emisiunii Destine ca-n filme"  a adus, de-a lungul a patru ani de descoperiri uimitoare, peste 200 de destine care sfidează obişnuitul, producând emoţii demne de marile ecrane. În acest al şaptelea sezon, Iuliana Marciuc ne va dezvălui momentele dramatice din viaţa necunoscută a celor care evoluează sub lumina reflectoarelor şi momentele senzaţionale a celor care sunt vedete doar pentru propriile lor destine.

Prima eroină a sezonului este Irina Margareta Nistor, cea mai cunoscută voce din România, ne va dezvălui câteva din detaliile vieţii ei spectaculoase: poveşti de dragoste, interdicţii, bucurii şi durere, cum  s-a născut într-o maternitate sărăcăcioasă, de unde s-a căpătuit cu o boală foarte gravă, TOXICOZA şi cum a supravieţuit.

Alături de ea, în acest prim episod veţi urmări şi povestea unui băieţel excepţional: Ionuţ Firanţa, care la numai 9 ani, este campion naţional la Kempo şi Sambo. În spatele medaliilor, copilul ascunde însă o poveste de viaţă sfâşietoare. El a fost părăsit de mamă, fratele lui a murit, tatăl este bolnav şi are o soră surdo-mută. Chiar şi aşa, singurul lucru pe care băieţelil şi-l doreşte este să fie, în continuare, nr. 1.

 

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

14:00 Cursa prin istorie (R)

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2