loader
Foto

Handbal feminin: Rapid Bucureşti-CSM Bistiţa, la TVR 2

Runda a XII-a a „Ligii Florilor” continuă sâmbătă, 13 ianuarie 2018, de la ora 16.00 cu partida de handbal feminin Rapid Bucureşti-CSM Bistiţa. Meciul va fi transmis în direct pe TVR 2 și comentat de Dragoş Cojocaru.

 

Echipa de handbal feminin CSM Bistrița, ocupanta locului 6 în Liga Națională, întâlnește sâmbătă 13 ianuarie, în deplasare, formația CS Rapid USL Metrou București (poziția a 12-a) în etapa cu nr. 12, penultima a turului. Partida care va începe la ora 16.00 va fi transmisă în direct de TVR 2 și comentată de Dragoş Cojocaru.

Despre acest meci, antrenorul Horațiu Pașca declara: ”Ne așteaptă o etapă extrem de grea la București. Rapid este o echipă care se află în spatele nostru în clasament. Ne dorim să facem un meci bun și să menținem diferența de puncte dintre noi și ei”.

Reamintim ca runda a XI-a a „Ligii Florilor” s-a încheiat, joi seară, cu duelul U. Cluj-CSU Galaţi, un meci cu implicaţii în lupta pentru evitarea retrogradării. U. Cluj a obţinut victoria, scor 32-26.

Etapa a XII-a:

Rapid Bucureşti   - CSM Bistriţa

Dunărea Brăila - CSM Bucureşti

CSM Roman - CSM Slatina

HCM Slobozia - U. Cluj

Măgura Cisnădie - HCM Râmnicu Vâlcea

CSU Galaţi - HC Zalău

Corona Braşov - SCM Craiova

Foto: Agerpres

0:30 Destine ca-n filme (R)

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizatori: Silvia Ionescu, Constantin Lupescu

Redactor Dana Ilie

din 16 aprilie //

(Reluare)

1:30 Memorialul durerii O istorie care nu se învată la scoală (R)

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistenței anticomuniste românești.

Tudor Greceanu

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2