loader
Foto

Galerie foto

Goran Bregovic, provocare muzicală pentru concurenţii emisiunii „8 într-o barcă”

Pentru că deja au trecut prin câteva probe de foc şi prin emoţiile notelor acordate de juriu, miercuri, 30 octombrie , la TVR 2 , concurenţii emisiunii „8 într-o barcă” au avut parte de noi provocări muzicale.

 

ALEXANDRA PĂCURARU ȘI MATEI STĂNCULESCU
8 într-o barcă

Ediția emisiunii de miercuri 30 octombrie este disponibilă online pe TVR+

Acestea le-au testat atât talentul, cât şi capacităţile de interpretare a unor piese din registre diferite. Emisiunea a fost difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

Gas gas”, una dintre cele mai cunoscute piese ale muzicianului Goran Bregovic, gospel-ul „Alleluia” şi „Something stupid”, pe care Robbie Williams şi Nicole Kidman au realizat un duet în 2001, sunt câteva dintre piesele pe care concurenţii le-au interpreta pentru telespectatori miercuri, la TVR 2.

Sarcina juriului, format din Paula Seling, Cornel Patrichi şi Simona Catrina, este din ce în ce mai grea. Ei analizează nu numai evoluţiile individuale, ci şi pe cele de grup ale concurenţilor.

Clasamentul din finalul ediţiei precedente îi plasează în top pe Francesca şi pe Selatin, la egalitate de puncte (29 de puncte), fiind urmaţi de Alma şi de Andreea, tot la egalitate de puncte (28,5), cei patru concurenţi fiind şi singurii care au primit note de 10 din partea juriului în această ediţie. Cei patru sunt, pentru moment, şi primii patru concurenţi în clasamentul general al punctelor după cele 3 ediţii difuzate de TVR 2 (Francesca – total de 86 de puncte, Alma – 85,5, Andreea – 84,5 şi Selatin – 83,5).

Telespectatorii au aflat miercuri, într-o nouă ediţie a emisiunii „8 într-o barcă”, cine reuşeşte să-şi păstreze locul în top şi dacă Evelyne, Alex şi Paul, cei trei concurenţi care au primit „colacul de salvare” în ediţia precedentă vor scăpa de el.

(Foto: TVR)

 

Despre emisiunea „8 într-o barcă”

Alma, Andreea, Noni, Francesca, Selatin, Andi, Ruxandra, Alex, Andrada, Evelyne şi Paul se întrec pentru marele premiu de 10.000 de euro al emisiunii-concurs „8 într-o barcă”, dar şi pentru Premiul de Popularitate în valoare de 1.000 de euro, pe care îl pot obţine prin votul publicului, exprimat pe pagina de Facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca. Internauţii îşi pot vota favoriţii prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei.

Informaţii despre prezentatorii emisiunii (Alexandra Păcuraru şi Nicholas Caţianis), despre concurenţi, precum şi regulamentul emisiunii-concurs „8 într-o barcă” sunt disponibile pe pagina de Facebook „8 într-o barcă”.

17:00 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală

*O istorie care nu se învată la scoală Redifuzare

*Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reusit să-si păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reuneste figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti.

* Iuliu Hossu-A biruit Dreptatea

Tânărul episcop greco-catolic cu un rol determinant în Unirea de la 1 Decembrie a fost condamnat pentru credința sa. Numit cardinal „in pectore”, Iuliu Hossu a trăit până la sfârșitul zilelor sale în stare de arest. Simpla sa apariție între credincioși era văzută de regimul comunist ca un pericol.

Un film de Lucia Hossu Longin

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2