loader
Foto

GABRIEL GARKO a primit amenințări pentru rolul din „Păcatul şi ruşinea”

Vedetă preferată a telespectatorilor TVR 2, care l-au urmărit în ultimii ani în rolul șefului mafiot Tonio Fortebracci, din serialul „Onoare și respect”, Gabriel Garko ne surprinde din 15 septembrie cu un nou rol magistral.

 

În premieră și în exclusivitate, TVR 2 va difuza din 15 septembrie serialul italian „Păcatul și rușinea” („Il peccato e la vergogna”, 2010). În fiecare sâmbătă, de la ora 22.10, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să urmărească o poveste din care nu lipseşte intriga, pasiunea, războiul, dragostea și drama. În rolul principal, Gabriel Garko dă viață personajului Nito Valdi, un tânăr fără familie, a cărui fire impulsivă îl împinge la acte de violenţă.

„Din această toamnă voi fi într-un serial nou la Televiziunea Română, „Păcatul și rușinea”, în care joc rolul unui nazist, un personaj foarte rău. Rolul interpretat de mine a reușit să stârnească multe emoții negative, iar în perioada în care l-am jucat pe Nito Valdi am primit scrisori de amenințare, iar fanii au venit acasă la mine, dar nu cu intenții bune”, a povestit Gabriel Garko.

La sfârşitul anilor 1930, în Roma sfâșiată de dictatură și controlată de fascişti, destinul lui Nito Valdi se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi (Manuela Arcuri), militantă pentru libertate, de care Nito se îndrăgosteşte cu patimă. Respins de obiectul obsesiei sale, Nito intră în rândurile fasciştilor şi jură să se răzbune pe Carmen şi pe familia ei. Drumurile lor se întretaie pe parcursul a 30 de ani, într-un carusel de intrigi pasionale și alianțe dubioase, timp în care şi Italia trece prin transformări radicale.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Craiova

* Tăst Show

* Ciorbă de urzici cu zdrente de ou si mâncare de dragavei cu bucăti de carne de la garnită

Emisiune realizată de TVR Craiova

Prezentator si realizator: Doru Ciolacu

Producător : Simona Musuroi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Cel de-al 12-lea sezon din... ”Drag de România mea!” a continuat duminică, 14 aprilie, la TVR2, de la ora 15:00.  

 

#tvr2