loader
Foto

Fotbal european de top, miercuri şi joi, în exclusivitate la TVR

Viitorul Constanţa, FCSB, Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti îşi întâlnesc, în această săptămână, adversarele din preliminariile Champions League şi Europa League. Cele patru partide sunt live la TVR 1 şi TVR 2, preluate şi la TVR HD.

 

Săptămâna aceasta este una fierbinte pentru iubitorii fotbalului românesc, care pot urmări la TVR, în direct, echipele Viitorul Constanţa şi FCSB jucând miercuri împotriva APOEL Nicosia, respectiv Viktoria Plzen, în turul 3 preliminar Champions League, iar joi, în cadrul preliminariilor Europa League, le vor susţine pe Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti, în retururile cu Oleksandriya, respectiv Athletic Bilbao.

Deoarece primele meciuri de miercuri şi joi se pot prelungi astfel încât să depăşească ora de începere a celui de-al doilea meci al zilei, acestea au fost programate pe posturi diferite.

Astfel, miercuri, 2 august, partida APOEL Nicosia - Viitorul Constanţa este transmisă în direct la TVR 2, cu începere de la ora 20.00. Tot miercuri, de la 21.15, se dă fluierul de start pentru returul Viktoria Plzen – FCSB; meciul se vede live la TVR 1 şi TVR HD, precedat şi urmat de ediţii speciale Repriza a treia.

La fel, joi, 3 august, transmisiunea primului meci al zilei, Oleksandriya – Astra Giurgiu, începe la 20.00, pe TVR 2, iar întâlnirea dintre Athletic Bilbao şi Dinamo Bucureşti poate fi urmărită în direct de la ora 21.45, la TVR 1 şi TVR HD. Ambele partide de Europa League vor fi precedate şi urmate de ediţii dedicate ale emisiunii Repriza a treia.

Aşadar, programul transmisiunilor este următorul:

Miercuri, 2 august:

  • De la ora 20.00, la TVR 2 - APOEL Nicosia - Viitorul Constanţa, în direct din Nicosia, Cipru, comentator Marian Olaianos; preluare TVR HD, de la 23.45.
  • De la ora 20.30, la TVR 1 şi TVR HD – Repriza a treia – cu Costin Deşliu, transmisiune directă din studiourile TVR din Bucureşti.
  • De la ora 21.15, la TVR 1 şi TVR HD - Viktoria Plzen - FCSB, în direct din Plzen, Cehia, comentator Emil Hossu-Longin.
  • De la ora 23.15, la TVR 1 şi TVR HD – Repriza a treia – cu Costin Deşliu, transmisiune directă din studiourile TVR din Bucureşti.

(w882) VIKTORIA P

Joi, 3 august:

  • De la ora 19.40, la TVR 2 – Repriza a treia – cu Cristian Mîndru, transmisiune directă din studiourile TVR din Bucureşti.
  • De la ora 20.00, la TVR 2 - Oleksandriya - Astra Giurgiu, în direct din Oleksandriya, Ucraina, comentatori: Narcis Şelaru şi Marius Mitran; preluare TVR HD, de la 0.30.
  • De la ora 22.00, la TVR 2 - Repriza a treia – cu Cristian Mîndru, transmisiune directă din studiourile TVR din Bucureşti.
  • De la ora 21.15, la TVR 1 şi TVR HD – Repriza a treia – cu Tudor Furdui, transmisiune directă din studiourile TVR din Bucureşti.
  • De la ora 21.45, la TVR 1 şi TVR HD - Athletic Bilbao - Dinamo Bucureşti, în direct din Bilbao, Spania, comentatori Marian Olaianos şi Mihnea Ionescu.
  • De la ora 23.45, la TVR 1 şi TVR HD – Repriza a treia – cu Tudor Furdui, transmisiune directă din studiourile TVR din Bucureşti.

(w882) aTHLETIC b

8:00 Documentar 360°GEO

* Chartres, arta vitraliului (CHARTRES, L’ART DU VITRAIL, Franţa-Germania, 2020) Redifuzare

*Într-unul dintre ultimele centre franceze ale artei vitraliului, Chartres, ne întâlnim cu maeştri sticlari pasionaţi, care ţin în viaţă tradiţia acestei tehnici. Printre ei, Jacques Loire, care nu şi-a pierdut defel creativitatea la 80 de ani împliniţi.

Catedrala Notre-Dame din Chartres impresionează prin monumentalitate şi prin splendoarea vitraliilor, vechi de mai bine de 800 de ani. La poalele sale se mai află câteva ateliere de pictură pe sticlă, care se străduiesc să salveze un patrimoniu cultural inestimabil.

Realizator: Jean-Baptiste Mathieu

Redactor: Gabriela Onea

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2