loader
Foto

Galerie foto

Filmul românesc aduce TVR 2 în topul audienţelor

Aventurile comisarului Moldovan şi ale celebrei Varvara au plasat TVR 2 în primele cinci televiziuni în topul audienţelor, duminică, 15 octombrie.

 

În topul audienţelor programelor de duminică, „Primăvara bobocilor”, cu Tamara Buciuceanu şi Dem Rădulescu şi „Un comisar acuză”, cu Sergiu Nicolaescu, de pe TVR 2, au ocupat locul 4 (target naţional), respectiv 5 (target comercial).

(oar_w460) Un comisar

În intervalul 13.10 – 14.30, filmul „Primăvara bobocilor” a fost urmărit, în medie, de 245.000 de telespectatori, aducând postul TVR 2 pe a patra poziţie, la nivel naţional, cu un rating mediu* de 1.4%  şi o cotă de piaţă** de 5,7%.

Cel de-al doilea film românesc al zilei, „Un comisar acuză”, a ocupat locul 5, cu un rating mediu de 1,9% şi un share de 4,6%, pe target comercial.TVR 2 a încheiat seara de duminică cu Filmul de artă „Panglica albă”, câştigător al Palme d’Or şi FIPRESCI la Cannes şi al Globului de Aur pentru cel mai bun film străin.

(oar_w460) primavara

Seara, filmele „Un comisar acuză” şi „Panglica albă” de pe TVR 2 s-au suprapus cu producţiile Pro TV şi Antena 1, „Fort Boyard” şi „iUmor”, canalul TVR reuşind să rămână, în intervalul 20.55 -22.00/23.15, pe poziţiile 4-5, pe targetul comercial.

În fiecare duminică, de-a lungul zilei, la Duminica filmului românesc, TVR 2 difuzează filme româneşti de succes, iar seara, în cadrul Filmului de artă, producţii cinematografice multi premiate la Cannes, Berlin, Hollywood, Veneţia etc.

 

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMA

Prelucrare: SRTv


 

 

8:45 Teleshopping

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2