loader
Foto

Galerie foto

Filmul Berlinalei rulează la Arte, carte şi capricii

Sâmbătă, 4 martie, Liana Stanciu ne introduce în culisele Festivalului de film de la Berlin. Arte, carte şi capricii începe la ora 17.00 şi se vede la TVR 2, TVR HD şi TVR+.

 

LIANA STANCIU
Arte, carte şi capricii

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Peste 9.000 de profesionişti din industria cinematografică, peste 400 de filme din 110 ţări şi-au dat întâlnire la una dintre cele mai importante competiţii destinate filmelor din întreaga lume. Televiziunea Română, prin echipa emisiunii Arte, carte si capricii, vă invită să vedeţi la TVR 2 filmul primului eveniment important al industriei cinematografice din 2017 - Festivalul de Film de la Berlin.

(w882)

foto: FB Liana Stanciu

Sâmbătă, 4 martie, de la ora 17.00, la TVR 2 vedem imagini spectaculoase, interviuri unice, impresii ale actorilor şi realizatorilor filmului Ana, mon amour, producţie românească recompensată cu premiul Ursul de Argint pentru montaj şi contibuţia artistică la desfăşurarea acţiunii. Liana Stanciu şi echipa Arte, carte şi capricii au urmărit prezenţa României la Berlinală, însoţind echipa de producţie a filmului Ana, mon amour în Germania. A cules cele mai interesante şi inedite imagini şi informaţii, pe care le vedem la Arte, carte şi capricii de la TVR 2.

(w882)

foto: Florin Ghioca, Adevarul

În interviuri exclusive, la Arte, carte şi capricii, actorii Diana Cavallioti şi Mircea Postelnicu ne vorbesc despre experienţele trăite la festival, despre filmări, despre ce eforturi şi sacrificii au făcut pentru a intra in pielea personajelor Ana şi Toma.

(w882)

foto: Florin Ghioca, Adevarul

Tot sâmbătă urmărim declaraţii ale regizorului care are deja acasă un Urs de Aur pentru producţia Poziţia copilului, despre momentul când a decis că următorul lui proiect va fi un film de dragoste. Când, unde şi cum a scris Cezar Paul Bădescu Luminiţa, mon amour, romanul care a stat la baza scenariului filmului premiat la Berlin, aflăm la ediţia de sâmbătă Arte, carte şi capricii.

(w882)

foto: FB Cezar Paul Bădescu


Românul Tudor Aaron Istodor este unul dintre cei mai buni 10 tineri actori din Europa. Cele mai bune filme româneşti, care se vor lansa în anul 2017, au fost prezente la European Film Market. Anul acesta s-au vândut aproape 350.000 de bilete, pentru cele peste 400 de filme prezentate în festival.

Informaţii în plus ne aduce Arte, carte şi capricii, magazinul cultural urban al TVR 2, emisiune care se vede şi online, pe portalul video TVR+.

 

foto echipa Ana, mon amour: Oana Iancu

5:45 Teleşcoala (R)

* Limbi străine

* Limba franceza

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)

6:10 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2