loader
Foto

Tot ce și-a dorit (I)

Everything she ever wanted - Canada, 2009

vineri, 02 februarie 2024
ora 20:00

 

 

Prima parte

Regia: Peter Svatek

Cu: Gina Gershon, Rachel Blanchard, Ryan McPartlin

*Thriller, după un roman de Ann Rule. Frumoasă, inteligentă şi complet lipsită de scrupule, Patricia Allanson nu s-ar da în lături de la nimic pentru a-şi satisface ambiţiile: să facă parte din elita societăţii şi să fie proprietara unei mari ferme, precum idolul ei, faimoasa eroină Scarlett O'Hara. Tom, soţul ei, se lasă manipulat să-şi investească întreaga avere în proiectul nebunesc, dar resursele lor financiare încep să sece. Ca să obţină şi mai mulţi bani, Pat va fi capabilă de orice, chiar şi de crimă.

* ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII IN VARSTA DE PANA LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU IMPREUNA CU PARINTII ORI FAMILIA (AP)

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:30 România…în bucate (R)

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)

 

#tvr2