loader
Foto

Sânge şi răzbunare

IN THE BLOOD - SUA 2013

miercuri, 31 iulie 2019
ora 22:10

 

 

Regia: John Stockwell

Cu: Gina Carano, Danny Trejo, Luis Guzman

Film de acţiune

După o adolescenţă dificilă, Ava - fiica unui traficant de droguri ucis pe când ea era doar o copilă - se căsătoreşte cu Derek, un om de afaceri bogat şi influent. Cei doi miri plănuiesc să-şi petreacă luna de miere pe o insulă din Marea Caraibilor, dar vacanţa de vis se transformă în coşmar: Derek dispare în mod misterios, în timpul unei expediţii în junglă, iar Ava se zbate să afle ce s-a întâmplat cu soţul ei, înfruntând pericolele care o pândesc şi inerţia autorităţilor corupte.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

din 18 aprilie //

(Reluare)

 

#tvr2