loader
Foto

Pistolarul şi comoara

DOLLAR FOR THE DEAD - SUA, Spania, 1998

vineri, 28 iulie 2017
ora 20:10

 

 

Regia: Gene Quintano

Cu: Emilio Estevez, William Forsythe

Western. Un pistolar extrem de rapid şi un fost soldat confederat se asociază pentru a ajunge la o comoară ascunsă într-un loc indicat pe o hartă formată din mai multe bucăţi. Primul este urmărit de un grup de oameni pentru uciderea unui bărbat, iar al doilea de soldaţii unionişti. Acestora li se adaugă un al treilea val de urmăritori, format din soldaţi spanioli. Şi astfel toată lumea ajunge într-un sătuc mexican condus de un preot care are şi el ştiinţă despre existenţa aurului şi nu numai atât.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Craiova

* Tăst Show

Emisiune realizată de TVR Craiova

Prezentator si realizator: Doru Ciolacu

Producător : Simona Musuroi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)

 

#tvr2