loader
Foto

O lebădă iarna

România, 1983

duminică, 17 februarie 2019
ora 20:10

 

 

Regia: Mircea Mureşan

Cu: Octavian Cotescu, Rodica Mureşan, Florin Piersic

Dramă

Adaptare după piesa de teatru „A cincea lebădă” de Paul Everac. Povestea de dragoste dintre Dufy, o balerină talentată, dar distribuită ca figurantă, și Mirea, un inginer aflat la apogeul carierei sale, eşuează când sentimentele se lovesc de convenții sociale care nu pot fi depăşite.

XX ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII IN VARSTA DE PANA LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU IMPREUNA CU PARINTII ORI FAMILIA (AP)

13:00 Cultura minorităţilor

* Maghiara de pe doi Sezon Nou

* Gânduri de Paste-Adorjáni Dezső episcop evanghelic

Redactor: Kacsó Edith

*Iepurele de Paste

Redactor: T. Bíró Hajnal

*Cântec de Pasti-Corul Sf. Efraim din Ungaria

Redactor: Jakabffy Tamás

Producător: Kacsó Edith

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

 

#tvr2