loader
Foto

Misterele Din Glenwood: rochia de mireasă (II)

GARAGE SALE MYSTERY: THE WEDDING DRESS - SUA, Canada, 2015

duminică, 10 iunie 2018
ora 18:00

 

 

Regia: Peter DeLuise

Cu: Lori Loughlin, Steve Bacic

Poliţist, aventuri. Jennifer Shannon este expertă în vânătoarea de mici comori abandonate în târgurile de vechituri, pe care apoi le revinde în magazinul ei. Inteligenţa şi spiritul ei de observaţie fac din ea un detectiv redutabil. O veche rochie de mireasă, pătată în mod suspect cu sânge, şi descoperirea că mirele a dispărut în ziua nunţii cu pricina, sunt indiciile de la care porneşte Jennifer pentru a rezolva o posibilă crimă petrecută cu mulţi ani în urmă.

17:00 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală

*O istorie care nu se învată la scoală Redifuzare

*Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reusit să-si păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reuneste figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti.

* Iuliu Hossu-A biruit Dreptatea

Tânărul episcop greco-catolic cu un rol determinant în Unirea de la 1 Decembrie a fost condamnat pentru credința sa. Numit cardinal „in pectore”, Iuliu Hossu a trăit până la sfârșitul zilelor sale în stare de arest. Simpla sa apariție între credincioși era văzută de regimul comunist ca un pericol.

Un film de Lucia Hossu Longin

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 

#tvr2