loader
Foto

Mia Farrow: dragoste şi trădare (II)

LOVE AND BETRAYAL: THE MIA FARROW STORY - SUA, 1995

duminică, 08 martie 2015
ora 00:15

 

 

Regia: Karen Arthur

Cu: Patsy Kensit, Dennis Boutsikaris

*Dramă. O biografie a actriţei Mia Farrow-fiică a unei alte vedete hollywoodiene, Maureen O'Sullivan-care marchează momente importante din cariera şi viaţa unei persoane publice înconjurate de controverse: rolul din serialul "Peyton Place" care a făcut-o celebră, scurta căsnicie "turbulentă" cu Frank Sinatra, relaţia cu regizorul Woody Allen, căruia i-a devenit muză, şi scandalul adopţiilor, ale cărui ecouri încă nu s-au stins.

13:00 Azi pentru maine

Sezon Nou

* Sistemul scolar românesc îsi caută de 30 de ani o identitate. Reforme peste reforme, modificări de reforme, reveniri, experimente, încercări. S-au făcut studii mai mult s-au mai putin serioase, s-au încercat tot felul de solutii.

În realitate, sistemul de învătământ mosteneste în bună măsură zestrea celor 45 de ani de comunism. Elitele sale au fost atunci eliminate. Au rămas profesori buni peste tot, au existat în continuare si scoli mai bune, si licee, șsi universităti, dar toate acestea functionau mai degrabă inertial, nicidecum ca o consecintă a unor politici coerente si care să încurajeze performanta. Profesorii șsi părintii de astăzi sunt în mare măsură elevii de atunci, cei care culegeau recoltele, care învătau cu suplinitori de multe ori fără bacalaureat, în frig si/sau la lumânare.

*Episodul 2

Realizator Constantin Lupescu

Producător Alexandru Munteanu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:00 Reţeaua de idoli (R)

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)

 

#tvr2