loader
Foto

În inima pădurii

The woodlanders - Marea Britanie, 1997

joi, 29 martie 2018
ora 22:40

 

 

Regia: Phil Agland

Cu: Rufus Sewell, Emily Woof, Cal MacAninch, Jodhi May

Dramă, ecranizare a unui roman de Thomas Hardy. În cătunul izolat Little Hintock din sudul Angliei, localnicii trăiesc de pe urma exploatării pădurilor care împânzesc regiunea. Grace, fiica negustorului de cherestea Melbury, se întoarce acasă după terminarea anilor de şcoală, iar iubitul ei Giles speră că va putea, în sfârşit, s-o ia de soţie. Dar tatăl lui Grace are ambiţii mai mari pentru fiica lui şi nu vrea s-o vadă nevasta unui biet pădurean. Aşa că o mărită cu tânărul doctor FitzPiers, dar căsnicia lor începe foarte curând să scârţâie. Dragostea dintre Grace şi Giles nu mai poate fi înăbuşită, cu consecinţe dramatice...

XX ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII IN VARSTA DE PANA LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU IMPREUNA CU PARINTII ORI FAMILIA (AP)

 

0:30 Duminica filmului românesc (R)

*6,9 pe scara Richter -România, 2016

Regia: Nae Caranfil

Cu: Laurenţiu Bănescu, Maria Obretin, Teodor Corban, Alexandru Papadopol

*Comedie. Tony, un tânăr actor de teatru, navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de musical, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții”. Însă adevăratul cutremur pentru el se dovedește a fi reapariția intempestivă a propriului său tată, după decenii de absență. Manipulator și amoral, tatăl se instalează în universul fiului, bulversându-i existența, iar rolul principal din musicalul în care joacă Tony oglindește perfect viața lui haotică aflată în pragul colapsului.

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)

2:35 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

 

#tvr2