loader
Foto

ÎN APARAREA FIULUI (NON E STATO MIO FIGLIO – ITALIA, 2016)

MIERCURI - JOI, ORA 21.10

joi, 11 martie 2021
ora 21:10

 

 

Regia: Luigi Parisi, Alessio Inturri

Cu: Gabriel Garko, Stefania Sandrelli, Adua del Vesco, Massimilliano Morra

Dramă

Din 17 februarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21.10,  vă puteţi delecta cu un serial de mare succes ce aduce actori valoroși, dar şi un scenariu cu acţiune, mister, poveşti de dragoste şi răsturnări spectaculoase de situaţie.

De-a lungul a 8 episoade, Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie înstărită. Doar că un personaj din umbră manipulează o serie de evenimente tragice pentru a provoca ruina acestei familii şi foloseşte o serie de dovezi false prin care îl scoate vinovat pe Andrea. Acum, eroul interpretat de Gabriel Garko trebuie să îşi dovedească nevinovăţia. Dar pentru ca acest lucru să poată fi posibil, el trebuie să dezlege misterele întregului complot în care corupția se amestecă cu invidia, prostituția, dragostea și relațiile incestuoase.

Viaţa liniştită a înstăritei familii Geraldi este întoarsă pe dos de sinuciderea misterioasă a tinerei Barbara, în timpul aniversării bunicii ei, Anna. Vinovat de situaţie pare să fie Andrea - fiul Annei şi unchiul Barbarei - acuzat că ar fi lăsat-o însărcinată pe adolescenta disperată. Un personaj din umbră manipulează evenimentele, folosindu-se de Barbara, pentru a-l învinovăţi pe Andrea chiar de crimă şi a provoca ruina întregii familii. Dar Anna va lupta din toate puterile pentru ca viaţa şi reputaţia fiului ei să nu fie distruse.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 94

Redactor: Vlad Ţurcan

 

#tvr2