loader
Foto

Doctorul

THE DOCTOR - SUA, 1991

luni, 19 februarie 2018
ora 20:10

 

 

Regia: Randa Haines

Cu: William Hurt, Christine Lahti, Elizabeth Perkins

Dramă. Chirurg reputat, Jack McKee refuză să ia în calcul starea emoţională a pacienţilor săi, iar acasă, cu familia, se comportă rece şi distant. Când i se descoperă o tumoare în gât, toate reperele sale dispar: devenit din medic, pacient, McKee află pe propria-i piele ce înseamnă să fii tratat cu indiferenţă când te lupţi cu o boală dificilă şi, mai ales, înţelege importanţa de a preţui viaţa în fiecare zi.

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 48

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

 

#tvr2