loader
Foto

Bambi

SUA, 1942

luni, 24 decembrie 2018
ora 17:30

 

 

Regia: James Algar, David Hand, Samuel Armstrong

Voci: Hardie Albright, Stan Alexander, Peter Behn

*3 nominalizări la premiile Oscar (pentru sunet, coloană sonoră şi cel mai bun cântec-"Love is a Song")

Aventuri, film de animaţie. Bambi, puiul de căprioară, este recunoscut încă de la naştere drept prinţul pădurii şi creşte înconjurat de prietenii săi, iepurele Bocănilă şi sconcsul Floare, sub privirile ocrotitoare ale părinţilor şi ale înţeleptei doamne Bufniţă. Învăţând să-şi poarte singur de grijă şi să supravieţuiască, după ce vânătorii îi ucid mama, Bambi îşi va întemeia propria lui familie şi se va dovedi vrednic de titlul său de "prinţ".

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

 

#tvr2