loader
Foto

B.D. intră în acţiune

România, 1970

vineri, 01 decembrie 2023
ora 20:00

 

 

Regia Mircea Drăgan

Cu: Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Jean Constantin, Iurie Darie, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu

Comedie. Căpitanul Panait, plutonierul Căpşună, sergentul Cristoloveanu şi câinele Costel - pe scurt, Brigada Diverse - anchetează două cazuri de furt aparent banale. Lucrurile se complică, însă, în momentul în care pistele duc către o adevărată reţea de infractori. Printre aceştia se numără şi vestitul "trio" format din Gogu, Trandafir şi Patraulea, ale căror încercări de a scăpa din situaţii dificile sunt pline de un comic irezistibil.

* ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş

Prezentatori: Costin Miron si Bogdan Moraru

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)

 

#tvr2