loader
Foto

Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarăşi, frumoasă e viaţa !

România, 2009

duminică, 21 decembrie 2014
ora 21:10

 

 

Regia: Ioana Uricaru, Hanno Hoffer, Răzvan Mărculescu, Constantin Popescu

Cu: Ioan Sapdaru, Virginia Mirea, Gabriel Spahiu

*Comedie. Colecţie de scurt-metraje realizate de regizori diferiţi, "Amintiri din Epoca de Aur" reuneşte cele mai cunoscute legende urbane din România anilor '80, recuperând umorul care i-a ajutat pe români să supravieţuiască perioadei. Prima parte este formată din scurt-metrajele

"Legenda activistului în inspecție", "Legenda fotografului de partid", "Legenda politrucului zelos" şi "Legenda milițianului lacom".

"Filmul îmbină punctele de vedere a cinci colegi de generaţie, cărora le-a făcut plăcere să recupereze, să refolosească şi să recondiţioneze amintirile din perioada nopţilor pierdute la bairamuri, video şi cozi." (Cristian Mungiu, regizor şi producător)

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

 

#tvr2