loader
Foto

1612: cronica unor vremuri tulburi

1612: KRONIKI SMUTNOGO VREMENI - Rusia, 2007

miercuri, 04 aprilie 2018
ora 22:10

 

 

Regia: Vladimir Khotinenko

Cu: Piotr Kislov, Michal Zebrowski, Artur Smolianinov

Film de acţiune, dramă istorică. După moartea ţarului Boris Godunov, regele polonez Sigismund al III-lea își trimite armata pentru a nimici stirpea Godunovilor și a-l înscăuna pe prinţul Dimitri. În timp ce trupele poloneze iau Moscova cu asalt, tânărul Andrei, care slujise în palatul ţarului şi fusese martor la uciderea familiei acestuia, apără cu vitejie porţile oraşului, înaintea marii bătălii care va dura zile în şir.

XX ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI (15)

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 48

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 

#tvr2