loader
Foto

Fii campionul nostru pe patine!

Participă la concursul de pe Facebook şi câştigi invitaţii duble la patinoar, pentru joi, 13 februarie, de la ora 18.00

 

Vrei să te simţi ca un adevărat campion de la Jocurile Olimpice? Vino joi, 13 februarie, alături de noi pe patinoarul de la AFI Palace Cotroceni şi ai două ore de distracţie garantată! Înscrie-te la concurs pe paginile de Facebook TVR 1 şi TVR 2 şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul organizat pentru promovarea Jocurilor Olimpice de la Soci. N-ai patine? Nicio problemă! Le găseşti acolo.

Dacă te visezi un viitor Evgheni Plushenko sau crezi că cei din NHL n-au avut încă şansa să te cunoască, acum e momentul să te afirmi. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect întrebărilor de pe paginile de Facebook menţionate şi poţi veni să-ţi dai iubita pe spate, la propriu, pe patinoar. Vei avea parte de aplauze la scenă deschisă, dar şi de multe surprize!

TVR 1 transmite toate meciurile de hochei de la Jocurile Olimpice de Iarnă, Soci 2014, iar TVR 2 competiţiile de patinaj artistic. Pentru că Naţionala României de hochei nu a mai fost prezentă de peste 30 de ani la Jocurile Olimpice, iar hocheiul românesc este în pragul falimentului, la acest eveniment îi vom avea invitaţi pe puştii echipei de hochei Steaua Rangers, care vor susţine un meci demonstrativ. Vă invităm să-i încurajăm împreună, pentru un viitor mai bun al hocheiului românesc.

Meciurile de hochei de la Jocurile Olimpice încep la TVR 1 miercuri, pe 12 februarie şi sunt comentate de Emil Hossu-Longin şi Dragoş Bocanaciu. Din 7 februarie, TVR este gazda sporturilor de iarnă, punând la dispoziţie grilele principalelor posturi ale sale pentru difuzarea, în direct şi înregistrat, a probelor de la Jocurile Olimpice de la Soci. TVR este singura televiziune din România care deţine drepturile de transmisie pentru competiţiile de la JO 2014 de la Soci.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 67

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2