loader
Foto

Galerie foto

Festivalul „Mamaia Copiilor”, de joi până duminică, în direct la TVR 2 şi online pe TVR+

Vedeta TVR Iuliana Marciuc face parte din juriul concursului

 

TVR 2 va transmite în direct, în perioada 11-14 iulie, cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”, care se desfăşoară săptămâna aceasta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Transmisiunile pot fi urmărite şi online pe TVR+, în secţiunea LIVE.

Prezentatorii evenimentului sunt Iasmina Saraj şi Adina Chiş (câştigătoare ale mai multor concursuri de interpretare, printre care se numără şi câteva ediţii ale Festivalului „Mamaia Copiilor”) şi Andi Jugănaru (realizator de emisiuni radio).

Cei trei prezentatori vor intra în rolurile unor personaje din mitologia greacă: Andi îl va interpreta pe Orfeu, Iasmina va fi Thalia (muza comediei), iar Adina o va interpreta pe Euterpe (muza poeziei lirice). Telespectatorii vor putea urmări secţiunile de interpretare şi de creaţie în zilele de joi şi vineri (11 şi 12 iulie), de la ora 19.10 (partea I) şi de la ora 20.30 (partea a II-a). TVR 2 va transmite evoluţiile celei de-a treia zi de concurs sâmbătă (13 iulie), de la ora 18.50.

Duminică (14 iulie), melomanii mai mari şi mai mici îi vor putea cunoaşte pe câştigătorii de anul acesta în cadrul Galei Laureaţilor, începând cu ora 19.10 (partea I) şi de la ora 20.30 (partea a II-a). În cadrul Galei Laureaţilor vor fi acordate şi două trofee care poartă numele compozitorului Aurel Manolache, cel care a creat acest festival de muzică uşoară în 2001, alături de compozitorul Dumitru Lupu, pentru a descoperi copii şi adolescenţi cu talent muzical deosebit.

Juriul festivalului este compus din muzicologul Smaranda Oţeanu Bunea – preşedinte, soprana Felicia Filip, cântăreaţa Nicoleta Matei, compozitorii Viorel Gavrilă şi Andrei Tudor, textierul Marian Stere şi vedeta TVR Iuliana Marciuc.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Moldova

Gatim romaneste

* Ianîie din carne de pasăre gătită de Tanti Masha.

Prezintă Betty Turculeț

Producător Luminita Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

Emisiune realizată de TVR Moldova

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2