loader

Vreau să fiu sănătos!

Noutăţi din lumea medicală, metode de tratament, nutriţie şi alimentaţie sănătoasă. Aflăm secretele pentru o rutină de antrenament eficientă, cum să alegem alimentele potrivite și cum să gestionăm stresul. Emisiunea este prezentată de Izabela Marinescu, sâmbăta, de la ora 10:30.

 

Galerie foto

 

În noul sezon Vreau să fiu sănătos, explorăm cele mai bune metode pentru a-ți menține în formă corpul și mintea. Abordăm subiecte importante precum nutriție, fitness, somn, gestionarea stresului și multe altele.

Vom invita experți în domeniul sănătății, medici, psihologi, specialiști în nutriție și antrenori personali pentru a-ți oferi cele mai bune sfaturi și strategii pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.

În plus, vom discuta despre cele mai noi cercetări și descoperiri în domeniul sănătății, pentru a te ține la curent cu cele mai recente informații și pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii pentru sănătatea ta.

Într-un cuvânt, Vreau să fiu sănătos este o sursă de inspirație și informație pentru toți cei care își doresc să-și îmbunătățească stilul de viață și să trăiască mai frumos.

"Emisiunea noastă iniţiază o rubrică nouă, despre informaţii de ultimă oră din medicina mondială şi de asemenea încercăm să venim şi mai mult în ajutorul telespectatorilor noştri, în măsura în care ne este posibil, ajutându-i pe linie medicală pe cei ce ni se adresează şi ne solicită ajutorul. Încă de la prima emisiune am ajutat deja un telespectator, cu facilitarea unei examinări medicale costisitoare", precizează realizatoarea Beatrice Cioba.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

*Best Of Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 

#tvr2