loader
Foto

Galerie foto

Piese ale unor artişti celebri, în interpretarea concurenţilor „8 într-o barcă”

Alma, Francesca, Selatin, Andi, Andreea, Noni, Ruxandra, Cătălin, Andrada şi Evelyne au pregătit o nouă apariţie în faţa juriului emisiunii „8 într-o barcă ” .

 

ALEXANDRA PĂCURARU ȘI MATEI STĂNCULESCU
8 într-o barcă

UPDATE: Ediția emisiunii din 20 noiembrie este disponibilă pe TVR+

Miercuri, 20 noiembrie, de la ora 20.10, la TVR 2, tinerii rămaşi în competiţie vor încerca să-şi demonstreze talentul cu piese consacrate ale unor artişti celebri, cum sunt Leona Lewis, Emeli Sandé sau Elvis Presley.

Lecţiile de dans asigurate de coregrafa Ioana Macarie şi şedinţele de canto oferite de compozitorul Dan Dimitriu îi pregătesc pe concurenţi pentru noi provocări artistice în fiecare ediţie.

Săptămâna aceasta, Selatin va încerca să impresioneze juriul cu o variantă a piesei lui Elvis – „Tutti Frutti, iar Andrada şi Andreea, care au primit colacul de salvare în ediţia precedentă, vor interpreta două piese cunoscute – „Run a artistei Leona Lewis şi, respectiv, „Read all about it a lui Emeli Sandé. Noni va cânta o compoziţie proprie, de data aceasta alături de Andreea, iar Cătălin va fi susţinut chiar de trupa PhenomenOn, al cărei solist este.

Ediţia precedentă a emisiunii a avut parte de o schimbare în echipa de prezentatori, prin apariţia lui Matei Stănculescu alături de Alexandra Păcuraru. Cei doi învingători de săptămâna trecută au fost Noni şi Alma, care au obţinut câte 30 de puncte fiecare, fiind pentru prima oară în istoria concursului când doi concurenţi primesc, în aceeaşi ediţie, notele maxime din partea juriului.

Primele 3 locuri în clasamentul general al concursului sunt ocupate, după şase ediţii, de Alma (174,5 puncte), Francesca (171,5 puncte) şi Selatin (cu 171 de puncte).

Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

 

Despre emisiunea „8 într-o barcă”

Concurenţii se întrec pentru marele premiu de 10.000 de euro al emisiunii-concurs „8 într-o barcă”, dar şi pentru Premiul de Popularitate în valoare de 1.000 de euro, pe care îl pot obţine prin votul publicului, exprimat pe pagina de Facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca. Internauţii îşi pot vota favoriţii prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei.

Informaţii despre prezentatorii emisiunii, despre concurenţi, precum şi regulamentul emisiunii-concurs „8 într-o barcă” sunt disponibile pe pagina de Facebook „8 într-o barcă”.

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)

5:35 Teleşcoala (R)

* Limbi străine

* Limba spaniola

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2