loader
Foto

Galerie foto

După ce a muncit la stână şi a vândut legume la tarabă, Ovi a devenit croitor

Cum s-a descurcat cu foarfeca şi acul - am aflat la „Duelul pianelor” - duminică, 27 noiembrie, de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD

 

Duelul pianelor

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pentru că norocul se schimbă şi competiţia de la „Duelul pianelor” este una cu forţe egale, ediţia de săptămâna trecută a fost câştigată de Paula care a putut să aleagă o nouă pedeapsa pentru Ovi. Aceasta a fost să petreacă, o zi, în postura de artist – nu al cântecului - ci al acului de cusut, al foarfecii şi metrului de croitorie.

Aşa că Ovi, ajutat de un specialist în croitorie, a păşit pentru prima dată în viaţă într-un domeniu în care niciodată nu ar fi crezut că va “lucra”. A învăţat cum se lucrează cu tiparele, cum se iau măsurile unei cliente, cum se croieşte un material şi cum se coase la maşină.

Nu este cert dacă această nouă experienţă îi va fi de folos în viitor şi dacă Ovi va dori să lucreze în acest domeniu, însă foarte clar este că va Ovi lupta să câştige neapărat următoarea ediţie pentru a-şi lua revanşa în faţa Paulei. Ca şi până acum, Adrian Enache va avea o sarcină grea să arbitreze duelul celor doi – care vor avea noi parteneri de echipă. Duminica aceasta, alături de Paula şi Ovi, în platoul emisiunii vor fi prezenţi: Raoul, Adrian Romciuc, Alexandra Velniciuc şi Sanda Ladoşi.

Cum s-a descurcat Ovi la croitorie, ce noi probe vor avea cele două tabere combatante şi cine va câştiga ediţia din această săptămână – puteţi afla duminică, 27 noiembrie, de la ora 16.00  - urmărind „Duelul pianelor” – la TVR 2 şi TVR HD.

 

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2