Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Duminică, facem cunoştinţă cu unul dintre pionerii agriculturii bio din ţară
Joi, 23 Octombrie 2014
Bogdan Ghiţulescu, gazda emisiunii „Natură şi sănătătate”, ne-a adus reţeta celui mai bun ghiveci de legume şi ne spune care sunt beneficiile practicării sportului kaiac-canoe. Duminică, de la ora 13:30, la TVR 2 şi TVR+.
Alte legături
Natură şi sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Pentru Marin Dumbravă, agricultura este mai mult decât o afacere. Este un mod de viaţă. Din 2007 a decis să reamenejeze un teren la 15 kilometri de Bucureşti într-o fermă bio. Împreună cu familia, Marin a început să cultive într-un regim cât mai ecologic legumele de care aveau nevoie, iar astăzi el este unul dintre cei mai cunoscuţi fermieri care practic agricultura „curată”. Biodumbrava, aşa cum şi-a numit ferma din comuna Joiţa, a devenit între timp un promotor al agriculturii bio.

În această duminică, Marin Dumbravă îi va oferi câteva din secretele şi greutăţile agriculturii bio prezentatorului Bogdan Ghiţulescu şi, la final, îi va pregăti un ghiveci bio, după o reţetă tradiţională.

Iar după prânzul de la Biodumbrava, Bogdan ajunge pe lacul Snagov, unde ne va arăta care sunt beneficiile practicării sportului kaiac-canoe.  Ştiaţi că dacă daţi din vâsle timp de 30 de minute pierdeţi cel puţin 280 de calorii? Mai multe secrete aflăm duminică, de pe lacul Snagov.

În finalul ediţiei „Natură şi sănătate”, ajungem şi la Carmencita Sava, directorul departamentului de Cercetare-dezvoltare din cadrul Gerocossen. Cu o experienţă de aproape 20 de ani în companie, Carmencita ne va vorbi despre îngrijirea corporală.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!