loader
Foto

Galerie foto

Duete muzicale inedite „În ţara minunilor” (TVR 2)

Cea de-a doua ediţie a venit cu provocări muzicale pentru trupa HI-Q. Puteţi urmări online, pe TVR +, duetul Danei Nălbaru cu Nicole Cherry, invitata de joi, 7 noiembrie, „În Ţara Minunilor”.

 

În ţara minunilor

Ediţia de joi, 7 noiembrie, este disponibilă pe www.tvrplus.ro.

Ediţia de joi, 7 noiembrie, a emisiunii „În Ţara Minunilor” aduce de la ora 20.10, la TVR 2, duete muzicale cu artişti cunoscuţi, dar şi câteva poveşti inedite – un tânăr care a făcut din mersul pe bicicletă un business şi un poliţist pasionat de zbor care se foloseşte de această pasiune pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Pentru cei care credeau că trupa HI-Q cântă doar pop şi rock, ediţia de joi, 7 noiembrie, a emisiunii „În Ţara Minunilor” va fi o surpriză... Pentru că în platoul emisiunii lucrurile se întâmplă... altfel, Dana şi Florin vor cânta reggae şi hip-hop, dar nu împreună, ci alături de câţiva dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului.

Telespectatorii vor putea urmări cunoscuta piesă „Memories” într-o interpretare inedită şi vor intra în culisele pregătirii acestui moment muzical – Nicole Cherry, tânăra artistă de numai 14 ani care a urcat în topuri cu această piesă, va cânta în duet cu Dana Nălbaru.

Unul dintre invitaţii acestei ediţii este Ariel Constantinof, un tânăr care şi-a transformat pasiunea pentru biciclete într-un business „pe două roţi” – curierat pe bicicletă. În acelaşi timp, Ariel a iniţiat şi proiectul unui site motivaţional pentru tineri.

Tot în această ediţie a emisiunii „În Ţara Minunilor”, telespectatorii vor afla povestea lui Marian Cojocaru, căruia i se spune „Poliţistul zburător”, pentru că a transformat un teren din Comana într-un aerodrom. Dar, cel mai important, pasiunea pentru pilotarea paramotorului, pe care şi-a descoperit-o în 2010, a devenit pentru el o modalitate de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Şi Florin plănuieşte pentru această ediţie un featuring cu un coleg de breaslă – Cosmin de la Cassa Loco, o piesă care are ca temă istoria hip-hop-ului românesc. Nu numai Dana şi Florin au colaborări muzicale neaşteptate în această ediţie... Doi artişti din alte două trupe de notorietate – Cosmin Tudoran (de la Cassa Loco) şi Gabriel Maga (de la Vunk) vor cânta împreună piesa „Copilul din mine”. Vine în platoul emisiunii şi Cabron, cu o piesă care a escaladat topurile de radio – „Frunzele şi iarba”.

Călin de la Times New Roman revine în această ediţie a emisiunii alături de un alt membru al echipei de la timesnewroman.ro – Ionuţ, pentru a comenta alte ştiri amuzante.

Emisiunea „În ţara minunilor” poate fi urmărită şi online pe TVR+.

Despre emisiunea „În ţara minunilor”

Emisiunea este difuzată în fiecare joi, de la ora 20.10, la TVR 2, şi prezintă poveştile de succes ale unor oameni deosebiţi, cunoscuţi dar şi mai puţin cunoscuţi, ale căror realizări pot fi un exemplu pentru ceilalţi. Personajele poveştilor sunt români care au reuşit să facă lucruri surprinzătoare în folosul altora, oameni cu idei originale, mici meşteşugari, producători sau întreprinzători care creează produse autohtone speciale. Fiecare ediţie conţine mai multe momente muzicale, asigurate de Hi-Q şi de invitaţii lor.

13:00 Cultura minorităţilor

* Maghiara de pe doi Sezon Nou

* Vechi biserici ardelene-biserica monument de la Călugăreni (jud. MS)

Redactor: Balázs János

*Muzică-Simphonic-Trupa Ineffable

Redactor: Kacsó Edith

Producător: Kacsó Edith

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2