loader
Foto

Galerie foto

Duelul pianelor: familia Monicăi Anghel vs. familia lui Marcel Pavel

În platoul „Duelul pianelor”, un „duel” inedit: familia Anghel (Monica şi fratele Alex) vine în echipa lui Ovi, iar familia Pavel (Marcel, sora Gina şi fratele George) se alătură Paulei. Sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, la TVR 2, duminică, 24 decembrie, de la ora 8.00, la TVR HD.

 

Duelul pianelor

Paula, Ovi şi Adrian Enache dau startul veseliei în platoul „Duelul pianelor”. Bradul este împodobit, iar invitaţii sunt aşteptaţi la o ediţie specială în care familia Anghel (Monica şi fratele Alex) vine în echipa lui Ovi, iar familia Pavel (Marcel, sora Gina şi fratele George) se alătură Paulei Seling.

(w882) Duelul pia

Muzica live nu lipseşte, iar vedetele au pregătit cadouri inedite: Adrian Enache ne face cadou un colind de Crăciun în stil rock, Monica Anghel ne surprinde cu melodia „Silent Night” în limba chineză!

(w882) Duelul pia

Paula Seling va interpreta un colind împreună cu trupa Amadeus, în timp ce Ovi a oferit un tribut minunat celui ce ne-a dat evergreen-ul "Last Christmas", George Michael. În această ediţie concursul nu va fi punctat.

(w882) Duelul pia

Aşa cum ne amintim, în această vară, Duelul pianelor a căutat debutanţi în interpretări live. Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache s-au întâlnit cu foarte mulţi pasionaţii de karaoke, i-au ascultat cu atenţie şi au ales cele mai bune 22 de voci.

(w882) Duelul pia

Tinerii au putut fi văzuţi pe Facebook la Duelul pianelor, într-o competiţie muzicală ce le poate aduce nu doar titlul de vedetă Duelul pianelor, ci şi un premiu atractiv. Câştigătorul va fi anunţat în această Ediţie Specială de Crăciun a emisiunii, sâmbătă, 23 decembrie, ora 20.00, la TVR 2.

 

 

0:30 Iubiri din trecut (R)

Film de artă * Iubiri din trecut (CES AMOURS-LA-Franţa, 2010)

Regia: Claude Lelouch

Cu: Audrey Dana, Samuel Labarthe, Anouk Aimee, Raphael Haroche

* Dramă -film inspirat de cartea lui Claude Lelouch, "Ces années-la". Călătoria Ilvei (Audrey Dana) începând din copilărie şi până la maturitate: o femeie a cărei viaţă amoroasă e la fel de întortocheată precum un labirint. Ea cunoaşte pe rând iubirea unui francez, a unui ofiţer german, apoi se îndrăgosteşte de doi soldaţi americani. Deşi fiecare dintre relaţiile sale este reală şi sinceră, în final aceşti bărbaţi nu reprezintă decât episoade din viaţa Ilvei, destinul purtând-o în cu totul altă direcţie.

Redactor: Laura Bălan

(Reluare)

2:40 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Cel de-al 12-lea sezon din... ”Drag de România mea!” a continuat duminică, 14 aprilie, la TVR2, de la ora 15:00.  

 

#tvr2