loader
Foto

„DUELUL PIANELOR” dă startul „DUELULUI PE FACEBOOK”

Din 14 octombrie, 22 concurenți se vor duela online pentru a deveni vedete, dar și pentru un premiu atractiv. Fanii își pot vota favoritul pe pagina de Facebook a concursului muzical de la TVR2

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Duelul pianelor

Noul sezon DUELUL PIANELOR se apropie cu pași repezi și numai câteva zile ne mai despart de un nou start al concursului muzical de la TVR 2. De sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 20.00, Paula, Ovi și Adrian Enache vor aduce cel de-al treilea sezon de muzică live și divertisment de calitate în casele telespectatorilor. Emisiunea va putea fi urmărită în direct atât pe TVR 2, cât și pe Facebook și aduce multe surprize: probe noi în concurs, interpretări inedite ale unor hituri românești și internaționale, realizate de gazdele emisiunii, dar și un nou concurs.

Sigur vă amintiți că, în această vară, DUELUL PIANELOR a căutat debutanți în interpretări live. Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache s-au întâlnit cu foarte mulți pasionaţii de karaoke, i-au ascultat cu atenție și au ales cele mai bune 22 de voci. Numele câștigătorilor au fost afișate pe Facebook, iar tinerii talentați au fost invitaţi să filmeze în studioul DUELUL PIANELOR. Începând de sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 20.00 îi veți vedea pe Facebook la DUELUL PIANELOR, într-o competiție muzicală ce le poate aduce nu doar titlul de vedetă DUELUL PIANELOR, ci și un premiu atractiv.

Pentru ca visul lor să devină realitate, dar și ca cel mai bun dintre ei să câștige, fanii concursului muzical de pe TVR 2 sunt invitați să-i urmărească în fiecare ediție și să-i voteze pe pagina de Facebook a emisiunii, în concursul DUEL PE FACEBOOK.

DUELUL PIANELOR dă startul unui concurs exclusiv pe pagina sa de Facebook, ce se va desfășura pe toată durata celui de-al treilea sezon. În competiție intră 22 de concurenți, iar câștigătorul, anunțat în Ediția Specială de Crăciun a emisiunii, va primi un premiu de 2.000 de lei.

Regulamentul concursului „DUEL PE FACEBOOK” îl găsiți AICI

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)

0:05 Delta Bucureştiului

Film* Delta Bucureştiului (Le Delta de Bucarest, Franţa-România, 2020)

Regia: Eva Pervolovici

Cu: Lena Constante, Ileana Samoilă, Ileana Samoilă Budimir

*Documentar. Istoria unui loc. Epoca comunistă. Bucureşti. Femei în detenţie dau naştere în puşcăria care a fost odată cea mai frumoasă mânăstire din Europa de Est-Mânăstirea Văcăreşti.

În zilele noastre, natura sălbatică a acaparat locul formând un ecosistem: specii protejate de fauna şi floră şi familii de rromi, cu copii născuţi în acelaşi loc în condiţii riscante.

Redactor: Gabriela Onea

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2